8 år siden

A Blast from the Past

Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
5 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
5 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
4 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
6 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
9 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
8 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
8 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
8 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
3 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
4 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
6 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
4 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
5 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
7 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
1 år, 1 måned siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
7 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
6 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
8 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
2 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
5 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
7 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
6 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
3 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
9 år siden
Tag på Karel van Manders, og du ligner aftenens udtjente let-desperate cougar. Tag på bodega, vinstue eller kro, og du får lov at være prom-queen for a night. Læs resten af den selvforherligende tekst med dette succeskriterie for øje!

Blast from the Past vader kl fem-i-hjem ind af døren. Fire fyre jeg kender hjemmefra. (kun som perifært gennem venindekendskab, fordi de kommer fra en anden flække end min egen). Men en af dem datede jeg dog i sin tid, og 'date' det vil sige han kom og hentede mig i en splinterny bil, og vi kørte hele den frække tur til Herning Bio (!), heldigvis var vi ikke lige et smut på Bones først for at få softice, kylling og steak. Vi så med krampagtig handholding den mest dødsyge amerikanske komedie af alle og staklen sluttede af med at jamme sit gebis mod mit uden for mine forældres hus. Very sexy. Not.

Men de her vestkystgutter er sgu ret sjove og så at møde dem i hjertet af København, det var bare havgus og marehalm rollin' in. Når man møder den her slags fyre i byen, så ved man at lommerne er tilstoppede med tusindkronesedler. Sårn er det bar. De kunne slet ikke forstå at 'Maria Montell' ikke var blevet afsat endnu, og det var sgu sådan lidt sødt og bekræftende.

Dialektservice:
'A er kjørelærer å æ klit' (Jeg er kørelærer på Klitten - local joke red.)
'Han kja slæt æ nøj, men det har han ow råd til' (Han kan ikke finde ud af noget som helst, men det har han også råd til (ikke at kunne) red.)

Young Gun AKA For Ung var også til stede og ikke på arbejde bag baren. Han ret så sød og flirtende, og vi snakkede en del, når vi ikke blev afbrudt af slænget, som kan blive ret besiddende, når der sådan dukker nye nysgerrige hanner op. Han er så sød og nyligt plysset, at man bare at lyst til kysse ham på næsen eller det lille cykelstyrt. Ham kan man jo gemme til en rainy day, hvor man ikke har slænget med på slæb.

Men aftenen endte dog med det scenarie, som jeg trods alt havde sukket efter. Tog en taxa hjem med For Bekendt. Selvom han nærmest blev wing-man'et ind i min taxa, en taxa jeg havde shanghaiet til det, jeg troede skulle være en solo-retræte, af Twintower J. Hvilket forekom mig sært aparte, men også som et sært sympatisk træk ved Twintower J, som jeg ellers ser som indbegrebet af at mele sin egen kage.

Taxachaufføren hører en radio station, som bare står og hvæser formålsløse lyde ud i mørket. For Bekendt påpeger det, og straks skiftes demonstrativt over på noget Soft FM. I hvert fald skratter hele skroget af Titanic ind i taxamørket med 'my heart will go ooooonnnn' og Kate, der lidt halvhjertet forsøger at gøre plads til plaskvåd Leonardo på et bræt, som også lidt halvhjertet forsøger at hænge på, men derefter forsvinder i isdybet med store våde øjne. Og sådan var taxaen fyldt af en dybhavsagtig akavet spænding, imellem radioens storladne seranader og vores not-discussed-three-night-stand-friends-with-benefits-or-romance-in-the-making-who-the-fuck-knows-thing. Skæbnesvanger weirdness og lidt komik.

Vi havde en ok dejlig nat, ikke helt så perfekt som sidst, men dog. Og vi lå og puttede hele eftermiddagen. Vi snakker ikke om, hvad vi har gang i. Vi snakker i det hele taget ikke så meget. Jeg er gennemgående forvirret. Over ham og over mig selv. Og over hvor meget, de to Towers og de andre drenge ved. Den anden Tower (mit gamle hængetræ og sovepude) hænger stadig over mig. Han var ret fuld og blev omklamrende, og i dag skriver han så sms'er og FB beskeder om ingenting. For bekendt ved jeg, at jeg stensikkert ikke hører fra før næste gang vi ses. Han havde dog en overraskende hukommelse omkring, hvornår jeg tager til Brasilien og hvornår jeg kommer hjem igen Det gik ikke min næse forbi, at han var helt nede på dato mht. udrejse og hjemrejse. Åh, for fanden hvad har jeg gang i? Det her er jo et dødfødt projekt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget A Blast from the Past er publiceret 25/02-2013 07:38 af Tine Sønder (neon).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.