1 år, 4 måneder siden

Det er ikke let

Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
8 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Svaler hviler i tagskægge...
Ansu Orheim ...
10 måneder, 20 dage siden
Fuglene
Hanna Fink (...
10 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
8 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
9 år siden
Der er mange ting der har ændret sig i gennem årende. Jeg ser bl.a. mange nye teknologier, som er udviklet for, at løse de sociale problemer. Men er det kun mig eller vokser teknologien sig drastisk, og vi som mennesker kan slet ikke følge med?
Jeg har gennem min erhverv og studie vidnet, at der er flere unge der har svært ved at følge med den moderne bølge. Det kan godt være der er nogen der sidder og tænker hun er da helt galt på den! Men tænk lige lidt, hvordan var verden for, ja knap 10 år siden?
I dag har vi så mange debatter omkring køn og rettigheder. Men er det nødvendigt, hvad får vi ud af det? - En kagemand/kone hedder nu kageperson.

Dette er blot ét eksempel. Men der er mange der ude! Jeg har ikke noget i mod, at en mand kalder sig for en dame eller for den sags skyld omvendt. Men mit spørgsmål, som mange andre, Hvad får vi ud af, at det skal gøres til et emne der skal debatteres om?
For nogle måneder siden høre jeg, at en lille gut på 5 år fortæller sine forældre, at han ikke vil have at de omtaler ham som en han, men skal omtale ham som en hun. Og ja det siger en på 5 år! har et barn på 5 år overhovedet viden om hvad det vil sige at man er en mand eller en kvinde? måske i dag, men for 10 år siden?

Børn får unødvendige viden proppet ind i deres hoveder! viden som de måske slet ikke burde at have i den alder.

Ser man på de unge, skal de tage mange beslutninger i alderen som 13-15 årige, og tage stillig til hvad de gerne vil "rasten af deres liv", som de unge beskriver det. Og hvor de unge har det med, at det et vælg der hænger på den rasten af livet, kan man måske gætte sig frem til. Men den påstand er jeg nu dybt uenig i.
Se selv dem der er på arbejdsmarkedet nu. Er det alle der arbejder inden for den branche de er uddannet i, eller har de overhovedet en uddannelse?

Det er ikke let for de unge/børn, hvis de ikke får lov til at være unge/børn i den alder de skal være unge/børn...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det er ikke let er publiceret 23/07-2022 14:17 af Baru.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.