10 år siden

More wants more

Den Søde.
Ruth Christe...
6 år siden
i bad med Noa
Peter
7 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
7 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
8 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
6 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
6 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
3 år siden
Jeg kommer hjem. Affaldsposen lugter. Jeg tænder lyset. En sparepære som lyser op langsomt og gult. Et hult ekko af fodtrin på trappen efter jeg har lukket døren.
Nu ruller arbejdslivet, jeg er stadig i euforien, men fritidslivet står rungende tomt. Vennerne stifter familie og går ikke ud mere. Jeg føler mig ensom. Jeg har egentlig ikke lyst til deres liv, jeg har lyst til mit liv - hvis ikke lige det var fordi, jeg føler mig så alene i det. De har forladt mig alene i en balsal af muligheder. Fritiden er som en stor kold sal, med rene flader, knirkende gulve, tomme karme og hårdt klingende ekkoer. En kold træk og rusten der buldrer i rørene. Alt er i virkeligheden muligt. Men jeg sætter mig i et hjørne af mig selv og holder om mine knæ. Jeg hører verden gennem forsatsruderne - den ryster og vibrerer i glassene. Skrøbeligt som bare fanden.
I morgen vil jeg shoppe tomheden væk og bagefter glo ned i de gabende poser fyldt med knitrende silkepapir. Så sidder lykken atter på mig som en dyr figursyet kjole og ekkoet fra de høje hæle richotterer tilbage fra de dunkle hjørner. Og jeg kan gå hårdt på asfalten og lad verden høre, at jeg er her. Jeg savner naturen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget More wants more er publiceret 21/09-2012 22:55 af Tine Sønder (neon).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.