10 år siden

Forfatter søvnmønster

Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Mænd der hader kvinder
Ansu Orheim ...
4 dage siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
00:31. Havde håbet på, at jeg var gået tidligere i seng. De sidste nætter har jeg været gået i seng ved 3-tiden, og i går ved halv 4-tiden. Det er et dårligt mønster. Jeg har været i det før og kom ud af det.
Det startede faktisk, da jeg begyndte at skrive igen. Det her dejlige forfatter søvnmønster dur kun, hvis man har ferie eller har røven af fuld af penge. Da jeg ikke har røven fuld af penge og ikke har meget ferie tilbage, må jeg hellere se at få det ændret.
Ikke fordi jeg har noget imod at gå meget sent i seng - jeg er en natugle - men det går ud over min dag. Jeg er vågnet omkring kvart i et de sidste par dage, og det er ikke særligt rart. Jeg får knapt nok noget ud af min dag, og jeg kan godt lide at få ting gjort, så jeg ikke skal tænke på det resten af dagen. Og når jeg vågner så sent, stresser jeg over det. Jeg får måske gjort halvdelen af de ting, som er på en uskrevet liste - er i mit hoved - og så når jeg ikke mere, for så er det blevet aften.
Nå, ja. Sidste år lavede jeg en blog. Det var en udfordring, jeg gav mig selv. Den blev ikke rigtig til noget, fordi jeg fik min skriveblokering, så den har jeg lukket ned. Hvorfor have en blog når man ikke bruger den?
Nå, men søvnmønstret skal brydes, helst i morgen, for på mandag bliver jeg hentet af mine forældre. Jeg skal passe min mor og hendes huslige pligter. Hun skal opereres i højre hånd, og så er hun handicappet i hvert fald to uger. Min far kan ikke hjælpe, for han arbejder, det samme gør min storebror, og min lillebror er på skole. Og da jeg er den, der bor nærmest og har hele januar som læseferie, er jeg blevet rekrutteret. Det finder jeg mig i. Jeg får jo logi, og kosten, ja, den står jeg for at lave. Jeg er ikke en gang gæst, som jeg normalt er, selvom jeg hjælper til.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Forfatter søvnmønster er publiceret 12/01-2014 00:47 af Gittepigen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.