Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Rygestop
David Hansen...
4 måneder, 13 dage siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
12 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
5 år siden
En slange i huset
Anastasia
12 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Jeg læste for et års tid siden, i en amerikansk avis, at kvinder ikke er heteroseksuelle men at (vi) allesammen er enten biseksuelle eller homoseksuelle. Sikke noget sludder.. Hvis dette skulle være sandheden, kunne jeg jo score hvem som helst. Eller det passer jo så heller ikke, men det ville i hvert fald være en hel del nemmere at score nogen.

Det er jo ikke fordi det er umanerlig svært (her skriver jeg blandt andet til dig Ronja.) Som regel så oplever vi jo en eller anden form for kemi. Man skal ikke tage det så nøje. Bare forstil dig, dig selv. Du ved som regel også hvem du synes er fantastiske og inden længe kan man jo også mærke om de har det på samme måde. Sådan er det også med homoseksuelle mennesker. Jeg tror bare som homoseksuel bliver du intet skuffet meget ofte eller pessimistisk. Hvis man er i tvivl så må man jo spørge og går den ikke, har den anden, ikke homoseksuelle, jo bare fået et kæmpe kompliment. God for dem.

Har lavet mad til tretten mennesker i dag. Har du nogensinde tænkt over, hvor mange burger tretten mennesker mon kan konsumere? Næ.. hvorfor skulle du dog også det? Det er en pæn del kan jeg fortælle dig. Burger. Da jeg var 11 år gammel og skulle spise hjemme ved Karen, skrev vi på et stykke papir at vi gerne ville have 'Børger'. Det morede hendes mor sig gevaldigt over. Jeg forstod det ikke den gang, nu synes jeg også det er ganske underholdende.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 15.09.2016 er publiceret 15/09-2016 23:44 af Marianne Maria Marie Toft.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.