Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
10 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
8 måneder, 29 dage siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Mine tanker om fremtiden har ændret sig meget på det sidste. Ja, faktisk så meget at jeg snart har planlagt de næste 3 år. Det er fordi, jeg har fundet en uddannelse, som jeg vil ind på til sommer og den tager 3 år. Beklædningshåndværker er det og jeg tror lige, det er mig. Min søde kæreste har givet mig en symaskine, som jeg skal lære at bruge og så har jeg købt lidt ting til nogle projekter. Der er rigeligt at se til for tiden. Genbrugen hvor jeg er frivillig er også åbnet igen - der har jeg arbejdet meget og det har været skønt!
Jeg skal snart i sommerhus med familien og det bliver måske en anelse hårdt men samtidig rart, håber jeg. Jeg er ikke så god til at tage mig tid til mig selv, når jeg er sammen med familien. Men det er noget, jeg skal lære og dette bliver en mål for turen. Jeg har lært at passe på mig selv det sidste år og det skal jeg huske også selvom jeg er sammen med familien.
Jeg prøver at få skrevet og synes faktisk, det går okay. Jeg nyder de udfordringer min skole giver og ser frem til flere i fremtiden.
I dag skal jeg ses med lidt dejlige mennesker - det glæder jeg mig til. Jeg er så taknemmelig for dem, jeg har i mit liv.
God dag derude!
- Lisa

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fremtid og nutid er publiceret 12/03-2021 10:12 af Lisa Brøndberg (Lisa Broendberg).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.