Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Hej igen igen

Jeg er atter draget mod et sommerhus med familien. Det er hårdt at være omringet af dem hele tiden, da jeg føler, de tager meget energi fra mig. Der er ikke altid en forståelse i min familie for at trække sig og gøre noget selv. Men det bliver jeg nødt til og gør jeg også. Ellers bliver jeg skør. Især af min stedfar.. Han kan være noget af en mundfuld.
Ja og så er jeg begyndt at betvivle alt, jeg gør. Jeg er så bange for at træde forkert, at jeg hellere vil ligge stille. Men jeg prøver at fortsætte. Med mine planer og ideer for fremtiden. Jeg har også beluttet mig for at tabe mig ved sund kost og træning. Der er pool i sommerhuset og hver gang jeg skal i badetøjet, er jeg ved at bryde grædende sammen. Det er så pinligt at se ud, som jeg gør. Derfor bliver jeg nødt til at gøre noget ved det.
Derudover var jeg ude og køre min mors bil for første gang i flere måneder. Der kom en spøgelsesbilist og vi var tæt på at køre galt. Sikke et chok. Det tog hårdt på mig og derved havde jeg ingen energi tilbage i går.
Alt i alt så går det dog.

Lisa

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sommerhus og familie er publiceret 17/03-2021 10:36 af Lisa Brøndberg (Lisa Broendberg).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.