Dagene der går

Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 3 måneder siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
11 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Hej igen
Som sagt går jeg ikke længere i skole... For mig er dagene ved at blive ens. Jeg står op for at gå med hunden, men jeg har intet at lave bagefter. Så jeg render lidt hovedløst rundt og prøver at få tiden til at gå med noget.
Jeg er begyndt at strikke igen. Det er rart nok. Noget som får hænderne til at arbejde uden hovedet skal tænke for meget. Men det er ikke længe jeg kan gøre det af gangen. Så bliver jeg rastløs.
Jeg prøver, at få noget indhold i mine dage. Så jeg ikke bliver indebrændt derhjemme. Noget af tiden bruger jeg på at forberede min udstilling til januar i Galleri Gallo. Den er jeg spændt på. Jeg glæder mig til at se hvor mange, der kommer denne gang. Sidste gang var det en succes.
Jeg gad godt udfordre mine kreative emner noget mere. Jeg ved bare ikke hvordan. Måske jeg skal til at deltage mere i kunstverdenen og bruge nogle af de redskaber, der bliver givet derfra.
Er der nogen, som har nogle ideer til mig? En tekst jeg kunne skrive, et emne til et digt eller måske et motiv, jeg kunne tegne? Jeg er meget åben for mulighederne. Jeg er bare lidt løbet tør for inspiration her i de mørke dage. Det plejer ellers at være der, hvor jeg er mest kreativ.
For at skrive om noget helt andet - så er min medicins virkning ikke særlig god længere.. Jeg har stemmer hver dag og jeg kan mærke mine negative symptomer rammer mig hårdt for tiden. Det er rigtig træls, især fordi jeg vil så gerne det hele. Jeg vil gerne kunne handle selv, uden at være ved at få et angstanfald tre gange... Jeg vil gerne kunne hjælpe noget mere herhjemme, så min kæreste ikke skal stå med det hele selv nærmest. Jeg har bare intet overskud. Jeg er konstant træt og vil bare gerne sove. Når jeg så sover, drømmer jeg at jeg ikke kan holde mig vågen og jeg har svært ved at se. Det gør, at når jeg vågner, føler jeg ikke, jeg har sovet. Jeg bruger nærmest energi, imens jeg ikke er vågen. Det er vildt fustrerende. Jeg overvejer meget, om jeg skal begynde at lave yoga. I håb om at det hjælper.
Tak til dem der læser med. Må I have en dejlig dag.
Lisa

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dagene der går er publiceret 30/10-2020 09:05 af Lisa Brøndberg (Lisa Broendberg).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.