5 måneder, 12 dage siden

Mad og Imponeret

Hjem igen
Salomon
6 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
7 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
7 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
3 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
11 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
6 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
10 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
5 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
6 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
4 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
6 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
3 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
4 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
5 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
6 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
8 år siden
Op på den hest!
Bastian
8 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
8 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
8 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
5 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
6 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
8 år siden
Hej dagbog, - Hende der kommer og snakker med mig engang imellem fra rengøringen kom nu igen med noget mad til mig i går. Det gjorde hun klokken 11, - klokken 13:00 kommer så den anden fra rengøringen med endnu en portion mad til mig. Hende har jeg kun snakket med nogle gange. Der er ingen andre de render og giver mad i øvrigt..

I går var der så i øvrigt også en der skrev til mig på min kanal, at han havde hørt fra hans fætter at jeg var god til computere, for hans computer kunne ikke starte fordi der var nogle filer der var blevet slettet. Jeg svarede på hans kommentar, hvad man kunne gøre. Jeg har ikke noget imod at tage den på arbejdet, men jeg har weekend lige nu, så jeg vil helst ikke gå alt for meget ind i den. Jeg vil ikke ha noget imod at hjælpe, men jeg har svært ved at gøre det via emails..jeg skal helst se computeren for at se, hvad der er galt.

På med Fozzy - Judas. Igen..

Jeg har så igen været i gang med debatterne. Jeg ser en eller anden sige et eller andet..og det suger mig ind, fordi det jeg ser er dumt sagt. Det betyder som sagt ikke, at vedkommende der siger det er dum, blot at selve holdningen er dum.

Jeg var inde for at kommentere på EL, - der ikke længere er de svages parti, men nu kun er kvindernes parti, blind overfor alle de problemer den svage mand har. Feminisme, hos EL har gjort dem blinde overfor det mandlige køn, på alt andet end når de mener at alle mænd er dårlige. Det kan ses på hvilke sager de tager op..hint, de har i årevis ikke kæmpet for den lille mand mere.

så var der igen nogen der mente, at man bare kunne lade være med at provokere med de tegninger. Så måtte jeg minde dem om, at de ingen ret har til, ikke at blive provokeret. Derimod findes der lovgivning imod vold og mord. Der er desværre ingen der har tudede spørge mig om, hvad jeg gør hvis man provokere mig.

også fik jeg svaret på et fjæs indlæg, hvor vedkommende godt kunne se, at det der var skrevet i en passage ikke var helt skarpt..Det imponerede mig! en der forstod, at når jeg kritisere en dårlig ide eller holdning, så er det ikke et person angreb. Der er ufattelig mange der ikke kan tåle det, at man er uenig med det folk skriver. Der blev reelt skrevet, at hvis man respekterede sig selv, så respekterede man også alle andres holdninger. ØH, NEJ. ud over No true scotsmen, så kan man godt respektere sine egne holdninger, uden at mene, at det er i orden at skære i andre / børn. Der er flere andre holdninger, som jeg ikke respektere, - fordi de har en negativ konsekvens. anyway, min forklarning af dette der ikke var stilet som et person angreb, fik vedkommende til at svare tilbage..at jeg havde ret..og tro mig, - det imponere mig! fordi folk har en tendens til at tro, at de taber ansigt..også fastholder de hellere en forkert holdning. Jeg er imponeret, da jeg ikke ser det særlig tit.

Nå ja,.også er jeg klar til folks "muslimer holder ikke JUL, så de skal ikke ha jule hjælp" - Dem bliver der nok mange af i år, da der bliver flere og flere der ikke bryder sig om muslimer..og jeg bryder mig heller ikke om religionen,..men jeg tror på mennesket, at selv om det kan tage fejl..så er alle ikke onde. Julen er ikke kristen, de har ikke patent på den(ellers ville den hedde krist messe, som den gør i england)..Julen som jeg ser den, er hjerternes fest. En fest hvor vi holder fred, og er gode ved hinanden..vi kan godt hade hinandens holdninger..men vi hader ikke personerne. Denne forskel forskel forstår alt for mange ikke..så på det område er jeg på den anden side. Justice..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mad og Imponeret er publiceret 31/10-2020 09:04 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.