S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Hej dagbog, - Jeg føler mig brugt. Hvis jeg ikke skriver, så er der ingen kommunikation. Jeg føler mig brugt, og jeg er bange for, at der ingen følelser er den anden vej, ud over for hvad jeg kan. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre? på en eller anden måde er det, det perfekte MGTOW liv. Desværre søgte jeg noget andet engang, - jeg ved også godt, at det ikke er muligt det jeg søgte. Alligevel hænger jeg fast i det..det er som om, at være sammen med en anden, har givet mig håb..falsk håb. Det er det farlige ved håb, - det gør altid en ked af det, når man forstår at det var falsk..og kun var med til, at få en til at gå lidt længere..men når håb ALDRIG bliver til realitet, så forstår man, at man ikke skal håbe. Jeg burde lave en sang over det..håbet, der aldrig blev indfriet..noget mørkt og negativt..

Så blev jeg igen suget ind i 2 debatter. Den ene var en der begyndte at skrive negativt om, hvordan en mand havde læst lidt for meget i en koran om hvor hvad muslimer måtte osv..og i stedet burde gå mere op i at lære at skrive korrekt. Hvilket er en logisk fejlslutning, at angribe en mand på hans skrift, fordi man ikke kan svare igen på hans argumenter. Hvis man kan svare igen på argumenter, så er der ingen grund til at angribe personlig..også derfor, at jeg er ligeglad med folk der prøver at gøre det på mig :) det får mig kun til at føle mig mere intelligent..

også gik jeg i kødet på feministerne i EL. De ser som altid enøjet på det hele. De går kun op i kvinde rettigheder, og plus ting..aldrig bliver der nævnt et ord som pligter. hvorfor betyder det noget? fordi det ikke er ligestilling uden..betyder det at kvinder laver mindre..det siger jeg ikke..men hvorfor er det, at 9-10 der dør på arbejdet...er mænd?! hvorfor..er det fordi mænd har hårdere jobs..fysisk :) så lad os da få lige stilling. hvorfor er det..at de ikke nævner det med en lille artikkel..at drenge stadig bliver omskåret..hvorfor er det de ikke nævner, at mænd kan bliver angrebet på gaden, uden nogen griber ind..hvis bare det er en kvinde der gør det..Hvorfor er det de ikke nævner, at mænd kan blive falsk anklaget for voldtægt..at det er ligeså skadeligt som en voldtægt af en kvinde..fordi de ikke går ind for ligestilling...de er feminister..af den værste slags..og deres.."men mænd har lavet samfundet" - sikke noget sludder..har vi haft 2 stats ministre der er kvinder? ok..har de haft stemme ret i lang tid? så lang tid, at de kunne ha stemt på andre..og jeg kunne blive ved..og når feministerne så indrømmer at de er ligeglade med mænds problemer..så har jeg kun en ting at sige :) I will repay you in kind..for hvorfor skulle jeg så ikke være ligeglad med dig..kære kvinde! åååh du holder sex over mit hoved..sorry..jeg er ligeglad med det..next?! your hold on me, is void!

på med "tainted love" musik stykket.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Brugt er publiceret 27/10-2020 15:56 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.