Kafferumlen - Kasper Lund

En krone for dine tanker?
Karen Kris
8 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
6 år siden
En mission i livet
Salomon
8 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
6 år siden
Jeg ser dig, og du fascin...
Ansu Orheim ...
2 måneder, 12 dage siden
Juleferie :)
Michala Esch...
13 år siden
At træffe en beslutning
Baru
7 måneder, 17 dage siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
10 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
9 år siden
Jeg faldt, ikke ned - men op ad trappen på stationen. Det var et superflot stunt at praktisere. At mobilisere sin massefylde ufrivilligt opad. Og bare vent - galskaben er skam ikke slut endnu. I min højre hånd bar jeg på selveste livets nektar - nemlig, kære læser: kaffen.

At jeg i min opad- falden, formåede at afstive højre håndled, på trods af, at resten af mine ekstremiteter lå skråt i luften, og venstre hånd måtte tage fra på stentrappen - det var flot, hvis jeg selv skal rose mine motoriske færdigheder. Og jeg spildte ikke en dråbe af kaffen.

På dette eksakte tidspunkt betvivler jeg dog, hvorvidt at kaffen rent faktisk gjorde gavn. Min mund siger ja, og mit energiniveau vil tvinges til at stige. Min røv siger nej.

Jeg lovede mig selv, at efter den heftige influenza jeg sloges med i sidste uge - så ville jeg kun træne hver anden dag. Det går ad helvedes til. Jeg har lyst, hver evig eneste dag - til at smide musik i mit elskede, uundværlige bluetooth headset, og fuldstændig målrettet smadre mine muskulaturer - for så efterfølgende at æde som et svin. Til gengæld har jeg styr på mit indtag, og får kun de makronæringsstoffer som min viden indenfor feltet kan godkende.

I aften står den på job. Det er bare ind på Nørrebro og servicere nogle stive mennesker - og jeg indtager ikke selv alkohol. Hurra.

God dag fuckers, love you.

- Kasper

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kafferumlen - Kasper Lund er publiceret 20/05-2016 06:46 af Kasper Lund (Dynamikken).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.