H er ét brudt otte-tal, R...
Ansu Orheim ...
4 måneder, 11 dage siden
Pause
Hanna Fink (...
9 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
9 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
14 år siden
feber
Kenny Raun (...
8 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
8 år siden
savføre
Peter
9 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
9 år siden
jeg er verden og verden e...
Ansu Orheim ...
1 år, 3 måneder siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
Notifikation. Det ord er kommet til i forbindelse med at man er kommet langt mere online. Før man kom online, var der ikke mange der talte om notifikationer. Beskeder. Meddelelser. Breve. Fax.

Man lever og ånder for disse notifikationer, især når man vælter rundt som jeg gør, og jagter opmærksomhed, fra ham man nu synes er sød.

Han gør det godt. Jeg blev ramt i dag, af "panik", da han ikke havde svaret i halvanden time.. Hør mig lige, halvanden sølle time!! Der kom besked fra ham. Selvfølgelig gjorde der det. Han havde taget sig en morfar på sofaen, og den havde været god.

Jeg er mere påvirket af ham, end jeg vil være ved. Jeg vil så gerne gøre det rigtigt, men stadig i det rigtige tempo Det rigtige tempo er ikke nødvendigvis hurtigt, men i dette tilfælde, langsomt. Langsomt frem. Træde vande. Komme ind på livet af hinanden, uden at overfalde eller gøre noget decideret overilet. Uden at være for meget.

Han var træt sidst, men kæmpedd en brav kamp alligevel. Vi faldt i søvn på sofaen. Ingen brok, bare gensidig forståelse. Jeg sov først. Så vågnede jeg, til lyden af ham der sov. Bedste i hele verden. Trygheden der følger med, altså. Der er han bare helt åben og intens. Der bliver ikke holdt tilbage for noget. Det er ind i armene, ligge godt og bare nyde det. Tosset med med.

Så kommer komplementerne nok, en dag. Eller også gør de ikke, og så må jeg nøjes med hvad han fortæller mig med hans hænder og krop.

Mmm.. Kunne godt lige falde i søvn hos ham.. Kunne godt..
Håber vi skal ses i næste uge..

Sov godt

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ingen notifikationer er publiceret 12/03-2021 20:46 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.