Løbeturen, vægten og tankerne..

Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
11 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Jeg snørede skoene i dag. Løb afsted i højt humør. Døde efter 3,22. Sidesting og møgvejr. Gik lidt - og løb så resten af vejen hjem, i højt tempo. Fik ikke taget tid med uret, men telefonen klarede det åbenbart selv for mig. Lyn hurtigt! 5:40 min pr km!! Det er rekord, for jeg præsterede at holde tempoet i mere end en km! Rasende stolt!! Havde ellers lidt nedtur for, fordi jeg syntes benene var tunge, men glemt er det! What hvor fedt, jeg skal da SÅ meget afsted igen i morgen, hvis det er så godt!!

Men et par ture mere, jamen så er jeg på de 31 minutter på 5 km, altså tættere end nogensinde på at komme i mål med de fem km på den halve time! Yes yes yes!!

Vægten falder fortsat. Da jeg var sammen med Teak, havde den sneget sig helt op på 86-87 kg. Tyk, tung og ked af det. Hoppede på vægten da jeg kom hjem fra løbeturen, følte mig lidt, møgvejret til trods - nu hedder den 75,6. Jeg har sat delmål op for min vægttabsrejse - næste delmål hedder 75 kg og jeg er NÆSTEN i mål! Næste mål skal hedde 71,9. Det vil VIRKELIG være en drøm at komme under de 72 kg, jeg kan seriøst ikke huske hvornår jeg sidst var så slank!

Den vilde drøm er selvfølgelig at komme under de 70 kg, men det ligger et godt stykke ude i fremtiden. At det lykkes at komme under de 80, var stort i sig selv, men jeg strøg bare under, så let som ingenting. Motion bliver lettere jo mere jeg taber mig - sjovt nok. Jeg tænker ikke frygtelig meget over det, følger ikke en plan - men jeg har valgt sukker og stivelse fra, og spiser kun når jeg er sulten. Det rykker bare.

Jeg prøver at holde tankerne i ro i forhold til...lad os kalde ham Jude. Jude efter Jude Law, som jeg ser for mig som en ualmindelig velklædt mand fra yderst til inderst. Og sådan er Jude. Han ser kronisk godt ud - jeg tror ikke han ejer en ærlig grim t-shirt. Det er super inspirerende. Jeg kunne ikke gøre det sammen, men jeg lærer helt sikkert en del af ham. Blandt andet om ikke at gemme ting. Der skal smides en hel masse ud. Tøj blandt andet - simpelthen fordi det jeg har på lager er så langt fra at passe, at det er helt pinligt. Det er simpelthen blevet for stort. Nå, det var et sidespring. Jude er sammen med sin datter i denne weekend, og der er selvsagt lidt roligt på snappen, jeg kunne forestille mig at de har gang i maden eller aftenhyggen - måske er det endda gået død på sofaen. Der er faldet liiiidt ro på igen. Der kom nogle søde snaps og et par selfies. Jeg er vild med hans hår - som var blevet vådt af regnvejret. Jeg kommenterede på det - lidt senere kom der så en frisk selfie med næsten tørt hår. Det er ikke meget, men jeg tager hvad der kommer. Jeg er glad for det der kommer, for det er mere end ingenting - og igen - jeg har set manden TO gangen og han er sammen med sin datter her i weekenden. Jeg har for pokker spurgt om han har lyst til at komme og besøge mig, og det har han sagt et klart ja til, så NU slår jeg koldt vand i blodet for i dag. Eller, jeg prøver.

Jeg har brug for lidt mere struktur på min hverdag kan jeg mærke. Jeg elsker mit liv som selvstændig, men jeg har brug for en ramme, så jeg får kigget på de ting jeg skal, i stedet for at sidde og føle at jeg er kronisk bagefter hele tiden. Jeg skal være god ved mig selv, og struktur er blandt andet med til at hjælpe på den del. Jeg er frygtelig motiveret, for i fredags faldt samarbejdet med min faste kunde yderligere på plads, så økonomien skulle meget gerne være sikret året ud. Det er simpelthen bare så godt! Jeg er SÅ lettet!

Luksusfælden kører i baggrunden på ViaPlay, jeg er overhovedet ikke sulten, jeg har lyst til at gøre rent, få pakket lidt sammen og få styr på. Alt mit rod.

Selvom jeg har svært ved at gennemskue helt præcist hvor det gøre henad med Jude, så føler jeg mig heldig at jeg har mødt ham. Han er lige præcis det jeg har brug for lidt nu - lige præcis som Grey var det i sin tid.

Jeg krydser fingrer for mig selv, og arbejder hen imod det bedst mulige resultat - for min egen skyld.

Fremtiden ser lys ud. Det er bare skønt!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Løbeturen, vægten og tankerne.. er publiceret 13/03-2021 18:23 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.