2 måneder, 20 dage siden

Skøre drømme og sovende fingre

Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 8 måneder siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Husker normalt ikke mine drømme særlig godt, men det gør jeg sjovt nok i dag. Har haft to drømme efter hinanden. Den ene om popstjernen Madonna som var mægtig flink, så ud som hun gjorde førhen i 80'erne, og fødte en dødfødt baby fordi hun været behandlet med botox og andet skrammel som gjorde impakt på barnet. Kan ikke forstå at når jeg drømmer om mennesker så er de altid afbilledet i deres bedste alder og ikke nutidige alder. Så drømte jeg om tegneseriefiguren Garfield, om at han reklamerede for nogle kiks formet som kødben som skulle spises. Mærkelige drømme som jeg ikke kan se hvad vedkommer mig, bortset fra at jeg kan lide både Madonna og Garfield.

Må have trykket på en nerve mens jeg var i drømmeland, for på min venstre hånd, der sover mine fire fingerspidser på nær lillefingeren. Det indebærer at fingrene er klodset når jeg skriver, så tror bare jeg laver noget andet end at skrive.

Her klokken ti femten er bilen klar til afhentning. Det er hurtigt service. Så når værkstedstiderne ikke at løbe op i eventyrlige summer på papiret antager jeg. Det er altid noget.
Nu vil jeg over og booke en tid i vaskehuset til i morgen, hvis det er muligt, ellers må det blive torsdag. Udenfor er der koldt så må vel hellere tage en trøje på, mens jeg går over og booker en tid.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Skøre drømme og sovende fingre er publiceret 05/03-2024 10:46 af David Hansen (David H).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.