Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
Hej igen igen

Jeg er atter draget mod et sommerhus med familien. Det er hårdt at være omringet af dem hele tiden, da jeg føler, de tager meget energi fra mig. Der er ikke altid en forståelse i min familie for at trække sig og gøre noget selv. Men det bliver jeg nødt til og gør jeg også. Ellers bliver jeg skør. Især af min stedfar.. Han kan være noget af en mundfuld.
Ja og så er jeg begyndt at betvivle alt, jeg gør. Jeg er så bange for at træde forkert, at jeg hellere vil ligge stille. Men jeg prøver at fortsætte. Med mine planer og ideer for fremtiden. Jeg har også beluttet mig for at tabe mig ved sund kost og træning. Der er pool i sommerhuset og hver gang jeg skal i badetøjet, er jeg ved at bryde grædende sammen. Det er så pinligt at se ud, som jeg gør. Derfor bliver jeg nødt til at gøre noget ved det.
Derudover var jeg ude og køre min mors bil for første gang i flere måneder. Der kom en spøgelsesbilist og vi var tæt på at køre galt. Sikke et chok. Det tog hårdt på mig og derved havde jeg ingen energi tilbage i går.
Alt i alt så går det dog.

Lisa

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sommerhus og familie er publiceret 17/03-2021 10:36 af Lisa Brøndberg (Lisa Broendberg).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.