4 år siden

Ny mobil og ny bog

Træt
Ansu Orheim ...
1 år siden
En god aften
Bastian
10 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
8 år siden
At skrive
Josephine Lø...
8 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
8 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
9 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
8 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
8 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
9 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
13 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
6 år siden
Gud taler til alle
Salomon
8 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
9 måneder, 24 dage siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
9 år siden
Jeg håber, jeg kan give mig selv en rolig onsdag.

Det er altid en kamp for mig at slappe af, tankerne slipper jo ikke, bekymringerne slipper jo ikke, men i dag har jeg først noget på programmet kl. 14 og indtil da vil jeg gøre mit bedste for at blive hjemme, sove, drikke te, læse og skrive.

Det lyder måske som en nem sag, men det er det ikke. Ikke for mig. Jeg er sikker på, at jeg omkring kl. 9 allerede vil få lyst til at tage på DOKK1 og arbejde dér eller tage i byen og købe et par af de ting jeg mangler til weekenden, men når jeg allerede har to andre planer for i dag, så skal jeg ikke rende rundt og shoppe, den stress skal jeg ikke udsætte mig selv for. Især ikke når jeg har en fuld fridag i morgen, hvor jeg kan gøre disse ting helt uden at skulle prioritere min energi.

I dag skal jeg holde igen indtil eftermiddag, jeg skal give mig selv lov til at være i afslapningen, men også i de tanker og bekymringer der følger med sådan et energi-tomrum. Det er mit mål.

Især fordi i går var så fuldstændig drænende. Jeg havde besøg af min bostøtte og fik set min frygt omkring min email inbox i øjnene, men jeg fik også ny telefon og fik dermed set dén frygt i øjnene også - to helt vildt emotionelle oplevelser på én dag, meget krævende og angst-provokerende, men jeg FIK en ny mobil sat op og nu kan jeg ringe og modtage sms'er igen uden problemer, sikke en lettelse. Den holder desuden også strøm virkeligt godt, modsat min gamle mobil, så jeg burde være glad.

Det er jeg selvfølgeligt ikke, fordi sådan fungerer mit paranoia, der må være noget andet der går skævt, nu hvor mobilen er fikset. Sådan fungerer mit hoved.

Jeg vil i gang med at læse i den bog jeg lånte i mandags. Den hedder "Hver morgen kryber jeg op fra havet" af norske Frøydis Sollid Simonsen. Jeg skulle egentligt bare bruge den som eksempel til det kortprosa-tema jeg har kørende på Skriverum her i marts, men den har bidt sig fast. Velskrevet, poetisk, finurlig og smuk. Livet og relationerne til andre mennesker undersøges gennem paralleller til biologien, geografien, historien og andre videnskaber. Det er virkeligt interessant.

Har kigget i den, læst enkelte stykker, men håber at komme rigtigt i gang med at læse mere i dag...

Hvis roen vil falde over mig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ny mobil og ny bog er publiceret 07/03-2018 05:38 af Syrene Hvid.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.