2 år siden

Ny mobil og ny bog

Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
12 år siden
den første dag år 2013
bondeven
7 år siden
Livets Tankespind
Caby
5 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
6 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
4 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
5 år siden
Upsize VS downsize?
Kianna Kitte...
2 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
3 år siden
Når fortiden hjemsøger......
Kianna Kitte...
3 år siden
Start?
Christian Ba...
6 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
8 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
1 år, 2 måneder siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
7 år siden
En slange i huset
Anastasia
8 år siden
Jeg håber, jeg kan give mig selv en rolig onsdag.

Det er altid en kamp for mig at slappe af, tankerne slipper jo ikke, bekymringerne slipper jo ikke, men i dag har jeg først noget på programmet kl. 14 og indtil da vil jeg gøre mit bedste for at blive hjemme, sove, drikke te, læse og skrive.

Det lyder måske som en nem sag, men det er det ikke. Ikke for mig. Jeg er sikker på, at jeg omkring kl. 9 allerede vil få lyst til at tage på DOKK1 og arbejde dér eller tage i byen og købe et par af de ting jeg mangler til weekenden, men når jeg allerede har to andre planer for i dag, så skal jeg ikke rende rundt og shoppe, den stress skal jeg ikke udsætte mig selv for. Især ikke når jeg har en fuld fridag i morgen, hvor jeg kan gøre disse ting helt uden at skulle prioritere min energi.

I dag skal jeg holde igen indtil eftermiddag, jeg skal give mig selv lov til at være i afslapningen, men også i de tanker og bekymringer der følger med sådan et energi-tomrum. Det er mit mål.

Især fordi i går var så fuldstændig drænende. Jeg havde besøg af min bostøtte og fik set min frygt omkring min email inbox i øjnene, men jeg fik også ny telefon og fik dermed set dén frygt i øjnene også - to helt vildt emotionelle oplevelser på én dag, meget krævende og angst-provokerende, men jeg FIK en ny mobil sat op og nu kan jeg ringe og modtage sms'er igen uden problemer, sikke en lettelse. Den holder desuden også strøm virkeligt godt, modsat min gamle mobil, så jeg burde være glad.

Det er jeg selvfølgeligt ikke, fordi sådan fungerer mit paranoia, der må være noget andet der går skævt, nu hvor mobilen er fikset. Sådan fungerer mit hoved.

Jeg vil i gang med at læse i den bog jeg lånte i mandags. Den hedder "Hver morgen kryber jeg op fra havet" af norske Frøydis Sollid Simonsen. Jeg skulle egentligt bare bruge den som eksempel til det kortprosa-tema jeg har kørende på Skriverum her i marts, men den har bidt sig fast. Velskrevet, poetisk, finurlig og smuk. Livet og relationerne til andre mennesker undersøges gennem paralleller til biologien, geografien, historien og andre videnskaber. Det er virkeligt interessant.

Har kigget i den, læst enkelte stykker, men håber at komme rigtigt i gang med at læse mere i dag...

Hvis roen vil falde over mig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ny mobil og ny bog er publiceret 07/03-2018 05:38 af Syrene Hvid.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.