Velkommen til overspringshandling nr 167835

En god aften
Bastian
10 år siden
Nej
Poul Brasch ...
4 dage siden
Svaler hviler i tagskægge...
Ansu Orheim ...
17 dage siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
7 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
9 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
10 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
6 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
9 måneder, 25 dage siden
AT forløb
Coleen
9 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
10 år siden
Jeg må indrømme at med 1 eksamener overstået (på en måde 2, når jeg tæller skriftlige afleveringer med), og med en måned til næste mundtlige eksamen, under en uge til jul og konfekt i køleskabet, så kan min arbejdsmoral ligge på et meget lille sted...
Det er faktisk ikke så godt, jeg kan mærke at min allerinderste kerne får en smule passivt stress af mig... Men jeg selv er ganske upåvirket, og spiller Draw Something på Ipad'en, og arbejder kun ca 20 minutter ad gangen før jeg har en ny god grund til at rejse mig (som f.eks. at finde mad... der så bliver til konfekt... Uhmmm!)

Dette indlæg er så min hjernes seneste påfund får at lave noget andet...

Igår kom der så småt lidt julestemning over det lille (!) hjem... Vi fik lavet nisselandskab. Superhyggeligt som Erik stod og legede med nisserne og lod dem trille rundt i vatsneen og kysse hinanden og snakke sammen, i mens Helene forsøgte at stille dem op på en måde så det hele ikke virkede for kaotisk og intet væltede... Lucas kan jeg for alvor mærke er blevet stor... Da jeg sagde de kunne lave nisselandskab, kiggede han overbærende på mig og spurgte "Mor, skal man være med?"
...Og så fik han lov til at sidde ved sin computer :)
Og så har vi fået juledug på :)

Nå, men jeg skal i gang med Walden... (God bog i øvrigt) Eller rettere med sekundærlitteraturen... Suk!
I morgen skal jeg mødes med studiegruppen og snakke den igennem... Jeg kan ikke forestille mig, at vi når at mødes om alle de bøger vi har læst, så jeg må simpelthen stramme lidt op om min arbejdsmoral....

Men god tirsdag til alle jer derude :)

Michala

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Velkommen til overspringshandling nr 167835 er publiceret 18/12-2012 10:51 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.