Eksamenslæsning og julehygge

Happy Fucking Birthday To...
Kianna Kitte...
2 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
5 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
11 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
4 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
3 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
4 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
6 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
5 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
7 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
4 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
3 år siden
Godt nytår, velkommen 201...
Kianna Kitte...
2 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
3 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
10 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
4 år siden
Så har jeg fået overstået den første mundtlige eksamen og bestået, og har afleveret eksamensopgave, som jeg får svar på engang i januar.
Det har altså også været lidt presset den sidst 1½ uge. Fik eksamensopgave sidste torsdag, og skulle aflevere i mandags. I tiden imellem jeg stod op fredag morgen og til jeg gik i seng mandag aften sov jeg ca 10 timer :/ Men jeg tror min opgave blev god :)

Tirsdag skulle jeg have Helene til tandlægen, og hente hende fra skolen kl 9.40... Men jeg skulle jo til eksamen fredag, (i 5 selvvalgte værker fra antikken og 5 fra middelalderen) og jeg var ikke engang begyndt på Biblen endnu. Så jeg havde sat mig godt tilrette, og glemt alt om tandlægetiden, da jeg pludselig registrerede at kl var blevet 9.50. Jeg læste videre trods en nagende følelse af at der var noget jeg havde glemt... På mirakuløs vis nåede vi det alligevel... (og nu har hun ganebøjle).
Onsdag og torsdag gik også bare op i at læse. Torsdag kom jeg i seng kl 2, og skulle op igen kl 5.
Det var hyggeligt til eksamen, de to der skulle op på hver side af mig, er begge fra min læsegruppe, så vi fik hygget lidt og talt nogle værker igennem... Og eksamenen var også hyggelig. Det var helt uformelt, vi fik vend tværkerne lidt talt om tiden og synet på livet (både i værkerne og i tiden)... Og så var det bare bestået/ikke bestået, så presset var ikke så stort :)
Og så hjem og have Helenes legegruppe på besøg. Og jeg skal måske lige her indskyde, at jeg ikke så meget som havde løftet en kost siden jeg fik opgaven torsdagen inden... Men huset fik lige en lynoprydning (og fejning) og så hentede jeg rødderne, og Lucas kom også lige hjem med 3 kammerater... Lad os bare sige, at der ikke var et sted men kunne sætte sin fod for støvler, sne og overtøj i vores 3 kvm entré... Men de hyggede sig vist meget godt...

I går fik jeg købt de første julegaver, men kan ikke se hvornår jeg får tid til at købe resten... Jeg har slappet af i weekenden - synes både jeg og ungerne trængte til det, men i morgen skal jeg fortsætte min læsningen... 3. januar, får vi en ny opgave, og lige bagefter begynder den eksamen jeg frygter mest af dem alle... Det skal nok gå... Jeg mener jeg satser da på at bestå, men jeg vil også godt mere end det... Jeg vil jo gerne have en god karakter...

Men i dag vil jeg finde nisselandskabet frem, og så kan ungerne enten i dag eller i morgen indrette en hylde :)

Michala

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Eksamenslæsning og julehygge er publiceret 16/12-2012 10:23 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.