9 år siden

Tanker om runde fødselsdage (panikalder)

Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
7 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Et sted på nettet snakkes der om Guru og panikalder og ja det førte til disse tanker.

tja det var hvis tankerne om de der kriserne ved runde fødselsdage..
Som jeg ser det følger vi jo i reglen en flok som vi ofte opføre os lidt som ihvertfald ikke være end vi accepteres så vi retter ind følger den norm gruppe vi er i med ganske små særheder..

Tror den der med de runde fødselsdage er et tegn til os om at livet det går, og så kommer vi jo til at spørge os selv er vi tilfredse med livet vi lever i får vi opfyldt vores ønsker behov.. og opdager vi så den der utilfredshed med eget liv ja så giver det jo grund til at forsøge skifte sin retning panisk eller fornuftigt.. men altid den rette vej for en selv..

I mit liv var jeg sikkert ikke for tilfreds med at runde de 30 ikke tilfreds med mit kærlighedsliv men fik ski ikke rykket på det..

Da jeg var 38 møder jeg det tætteste jeg kommer en guru i mit liv Dott forandrede med hendes formidling af tanker efter hun sugede selvudviklende bøger i sig og spyttede set med mine øjne guldkorn ud.. I grove træk blev jeg flyttet fra mit liv var utilfredsstillende og andres skyld.. Til livet er mit ansvar og jeg skal forandre det, i starten flyttede jeg mig mest tankemæssigt til blot tænke livet var fedt uden det egentlig var forandret.. min i mit hoved blev livet godt netop der..

som 40 årig stadig i parforhold med mine børns mor (Lea) Jeg havde fundet en tilfredshed i livet accepteret valgene i livet var mit ansvar.. min eks brokkede sig over mig og ville have mig lavet om, netop i det år før jeg fyldte 40 fik jeg sagt fra ville ikke have ansvaret for hendes lykke at jeg ikke kunne forandre mig..faktisk skete der så mange andre ting fandt kærligheden hvor jeg lever nu..

50 sikkert stadig tilfreds med mit liv kærligheden knap så sprudlende men alligevel rimeligt tilfreds og værktøjet i livets skole med min lykke mit ansvar mit valg er helt intakte.. så det er op til mig og ikke andres skyld..

tja det var hvis tankerne om de der kriserne ved runde fødselsdage..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tanker om runde fødselsdage (panikalder) er publiceret 27/07-2014 22:01 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.