10 år siden

At stille træskoene

Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 3 måneder siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
16 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Idag stillede jeg så træskoene.. havde lige samlet de 2 piger op Afganeren Diwa helt ung kvinde (dansk i 13 år og tandlægestuderende)og munden stod ikke stille på hende så vi fik mange tanker krig fred stammefolket i afganistan og vort europæiske forhandlingsdemokratiske verden. Iranern Sorte jeg har haft med på snart 100 ture hvor hun sidder stille og smilende på bagsædet uden mange ord hver gang jeg prøver "mig ikke forstå" hun virker stille og genert og meget taknemlig. idag så jeg en plante hun havde i en pose måske jeg skal give hende en af kærestens mange småplanter næste gang vi er på tur. hun sidder altid på bagsædet gennert eller bange for mænd ? undertrygt? har nu også haft en gammel mand der altid sad bagi.. de synes sikkert jeg ser farlig ud? nå men Sorte giver altid et godt håndtryk og et stort smil til farvel.. og der stod jeg så på vejle banegård med mine bare tær trykkede hånd. træskoene står ved p bås i aalborg hvor jeg samlede pigerne op fik dem ikke med ind. køre jo aldrig med fodtøj plejer fiske dem ind når jeg har sat mig i sædet mennn der kom en bil bagfra døren blev lukket og jeg glemte alt..

I aften har jeg så sendt Nikolaj min lille dreng på 20 hen se om træskene stod der.. men nej borte har taget dem..

må så sige det ikke er første gang jeg glemmer træsko på den måde første gang var for ca 5 år siden.. det er altså lidt pinligt..

nå weekenden står for døren det er varmt min kæreste restituere sig i sofaen, de sidste ugers travlhed gør hende helt flad..

God Weekend til jer alle

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget At stille træskoene er publiceret 25/07-2014 22:59 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.