ulovligheder
Sincedawnofm...
9 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
8 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
9 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
7 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
10 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
8 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
5 år siden
Befred hva ik ka ændres, ...
Ansu Orheim ...
5 måneder, 1 dag siden
Hej dagbog, - min pakke kom i dag, men jeg var ikke hjemme, og jeg kan ikke hente den. Istedet bringer de den ud igen imorgen, - så jeg er tvunget til at blive hjemme. Det er cykel alarmen.

aftensmaden i dag stod på kylling og kartofler. Jeg havde fået nogle fra mine forældres have, - dem skrællede jeg så halvdelen af, og kogte dem først..der efter stegte jeg dem i olie, men en røvfuld kryderi. kylligestykkerne var sådan nogle hvide nogle, uden skin og ben. De blev først stegt i ovnen..og kom så på panden sammen med kartoflerne,..så de kunne få lidt af krydersmagen.

Jeg havde et par jalapenos med hjem til de gamle. jeg hev en af planterne op, - en af dem der er ramt af lus. Jeg har sprøjtet dem med sæbevand et par dage..alle blade falder af. - uden den i potten var en mindre jalapenos plante..jeg sætter altid flere i en potte, i tilfælde af, at nogle ikke kommer,..eller der sker noget. den lille plante er nemmere at fjerne lus på..og den har små blomster..it shall take its place.

Heh, der er altid en plan B.

En af mine tidligere venner, ser ud til at han er flippet ud..lost his mind. hvis det er det, forstår jeg godt hvorfor..men selvfølgelig kan det også være fordi han ved, at hans fjender ser med. when people think its information, but its really disinformation. falsk ammo til fjender.. jeg ved, han har dem.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget varmt er publiceret 28/07-2014 23:34 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.