1 år, 11 måneder siden

Jeg køber den ikke

Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
9 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
2 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
8 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
1 måned, 8 dage siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
1 måned, 8 dage siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
11 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
21 dage siden
Hej dagbog, - En af lederne var nede for at snakke med mig om, hvad jeg havde af gammelt udstyr der kunne smides ud. Jeg viste ham det, og sagde at jeg jo kun havde muligheden for at smide noget ud 1 gang i året.

han fortalte mig, at en Chris MC D, - holdt foredrag for eleverne. Senere så jeg ham tale med 2-3 af lederne på samme tid, - jeg har aldrig brudt mig om den mand, men der er flere i det selskab. Jeg husker ham som en, der fik folk til at tude på tv, ved at spille på deres følelser.. Der var en anden der på den tid forsøgte det med mig, - forgæves. Boligselskabet havde arrangeret en vist nok, der tilfældigvis så mig.. hun ringede på, og lavede det nummer med.. at man ville dø, - jeg fortalte hende, at jeg håbede på det.. Det var mit Rorschach moment. Hun svarede ikke på det, men ville tale videre, men jeg afviste og lukkede døren.. sådan går det, når man bryder med det deres forventninger for en samtale. Det er ikke fordi jeg ikke har følelser, men jeg har dem under kontrol.. og lader mig ikke lede af dem.

En havde postet et link til, at støtte automatisk organ donation, - Jeg er manden der er ligeglad. Så jeg skrev under det, at jeg ikke støttede det, da organer er en gave man kan modtage, ikke et krav man kan forvente at få opfyldt.. og så skrev jeg, at jeg havde selv været inde for at vælge. - Kommer de videre ind på det,- vil jeg sige, at jeg har valgt FRA! -

Jeg så en tale fra jordan peterson, som ikke kan lide folk som mig.. han sagde trods alt det, jeg også tænker.. Du kan ikke forvente, at dem man behandler dårligt, udelukker og ser ned på, at de vil være med til det samfund man så bygger. Han kaldte os for Peter pan, - fordi han ikke mener vi er voksne.. fordi vi ikke vil tage ansvar for andre. Men hvorfor skulle jeg? jeg tager det for mig selv, og lever mit liv som jeg vil så.. jeg lærte at stå alene, fra jeg var barn..og har ikke brug for nogen. Your Move..

15:50 - jeg får likes for det jeg skrev i går. Da jeg forsøgte at forklare en mand, hvorfor ateisme ikke er en tro. Selv ateistisk selskab liker. Jeg gør det så også bedre end dem, - det virker som om, at de har svært ved at forklare det, og er i stedet mere sådan.. nå ja, kald det hvad du vil.. Hvor jeg siger, - Nej, - fordi, religiøse siger, at der er en gud, - ateisten siger, Kan du bevise det? den religiøse siger "nej" - ateisten siger, - okey, men så tror jeg ikke på dig.. Det er simpel.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg køber den ikke er publiceret 25/03-2022 14:55 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.