i gang fra kl 5

Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
7 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
7 dage siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Hej dagbog, - Damn jeg har været igang med at formulere mig til 2 debatter lige siden kl 5. Først til ham der mente at ateisme også var en tro, - så gik jeg over til at definere ordet. Jeg har prøvet på forskellige måder at forklare, hvorfor han tager fejl, - som du ved, uden at jeg nogen sinde kalder folk for noget.

jeg forklarede ham at teisme står over for ateisme, - hvor teisme= at tro, og ateisme er = uden tro. - A'et giver det det at tro et negativt fortegn så det bliver "ikke tro" - jeg forklarede også, at Gnostisk stod over for Agnostisk, - Gnostisk handler om hvad du hævder viden på, så Agnostisk bliver til det du hævder ikke at vide. Den forklaring gav jeg også i mit brev i går til JV'erne.. For jeg kunne læse, at de heller ikke helt havde styr på det.

Så pindede jeg den selvfølgelig yderlige ud med et eksempel, - Hvis jeg sagde, at en fluppermaskflapper, kiggede på dig hver dag.. så vil du ikke vide hvad jeg snakker om, før jeg har defineret hvad en fluppermaskflapper er! på samme måde siger jeg som Ateist, - HVAD ER EN GUD? og før du har defineret hvad det er, kan jeg ikke afvise eller tro på det. Når du så siger, - Jeg er kristen og følger biblen...Okey, så kan jeg forholde mig til det, og nu tror jeg så ikke på at denne eksistere, og det vil jeg gerne bevise! Den gud der er i biblen er for dum til at eksistere, denne har ikke styr på de mest fundamentale ting, som vi via videnskaben har kommet frem til. Fordi, - Siger du noget eksistere, skal du bevise det, - siger du noget ikke eksistere, skal du også bevise det.. men hvis du ikke ved hvad man snakker om, har du ingen bevisbyrde.. og som ateist har jeg ingen anelse om hvad en gud er, før du har defineret denne.

Så gik jeg i gang med hende der går ind for automatisk organdonation. Mit argument er, at organdonation er en gave. Man skal ikke forvente at alle vil give dig den gave, og sætter man det på som automatisk så vil folk aldrig blive mindet om at tage stilling mere. Tager de ikke stilling, kan de ikke give dig gaven. Jeg går ind for, at alle skal tage stilling.. men ikke at alle pr automatik er med. Du skal heller ikke bare sætte mig på en kage ordning, hvor jeg så aktivt skal melde mig fra...hvem siger, at jeg har lyst til at give kage?! og at give mig byrden af at skulle melde fra, er ikke moralsk rigtig.. især ikke, hvis der ikke stadig altid bliver gjort opmærksom på, at man skal huske at melde fra... og det frygter jeg, ikke vil være tilfældet, hvis først debatten er endt i et automatisk tilmeldig.

så kaldte hun mig for sød, fordi jeg kender hende på arbejdet.. men en troll, - og det pissede mig af.. Der gik hun efter personen, og ikke argumentet. Så jeg blev sur og sagde hun havde en regid tankegang, - grunden var, at når jeg møder folk der ikke vil debat, - så er det fordi de enten A: ikke har gode argumenter, eller B: ikke vil lytte, af frygt for at ændre holdning" også affejer man bare personen. Så jeg skrev videre, at jeg altid diskutere mine holdninger og sætte dem på spil, fordi jeg vil vide om de er rigtige, om der er nogle argumenter jeg har overset.. for hvis min "modstander" har et godt argument, så ændre jeg selvfølgelig holdning.. Men hun virkede ikke til, at ville sætte sin over styr...og derfor brugte jeg ordet regid.

15:32 - så fik jeg skrevet lidt igen med hende der mener at det er okey, med automatisk organ donation. Min holdning er, at jeg mener at hvis vi først ender der, så er der ikke længere et valg. Ment på den måde, at jeg seriøst ikke tænker, at der vil være nogen forening der kommer ud med annoncer, der minder folk om, at de skal huske at melde fra til organ donation. Uden viden om et valg, er der ikke et valg, for viden om, kræver at man høre om det.

Det er for mig bedst, som det er nu.. Nu er der folk ude og agitere for, at folk skal vælge.. ikke at folk respektere os der vælger fra.. og hvor mange er så stærk som jeg? der kan se folk i ansigtet og fortælle dem sandheden som jeg ser den..

jeg er i øvrigt overbevist om, at der bliver flere af os, der føler at verden har pisset på dem..der så også ville skulle være opmærksom på, at få meldt fra.. så de ikke også kan tage ens organer.

18:35 jeg kom lige forbi en post omkring incels.. det er oppe i tiden. En kvinde skrev at mænd er gode, og at kvinder er gode, og at begge er lige gode m.m - bare spørg jesus.. så kunne jeg ikke dy mig :) du ved allerede hvad jeg vil sige..yep, - når jeg spørger jesus får jeg ikke svar, det er som at tale med mig selv.. til gengæld står paulus den nar.. og siger at kvinder skal tie i forsamlinger, og underordne sig i følge loven. - Kære dagbog :) du ved, at jeg ikke just er feminist..men den slags incel tanker kommer sgu ikke fra mig :) (high five) hehehe.. Jeg tror på ligestilling, - komplet ligestilling. ingen forfordeling, -

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget i gang fra kl 5 er publiceret 26/03-2022 09:59 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.