Tanker
Luxuryline
9 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Hej dagbog, - jeg fik ikke sagt alt igår. Jeg nåede at komme igang med endnu en. Der var en der sagde noget sjovt, så var der straks en der ikke kunne forstå det morsomme i det, og i stedet tog det sagte alvorlig. Så jeg skrev, at det ikke var alle der havde forståelse for humor. Så var der en der skrev til mig, at det var gammelt og ikke sjov mere i det her år ti. Så jeg svarede tilbage, at der var en del folk i det her årti, der ikke ved hvad humor er. Ikke vidste at humor er bedst når det er mørkt, og at det kan indeholde smerte eller sarkasme. Fornærmer humor dig, så er det dit problem. Så forsøgte en anden sig, med at lægge ord i min mund, ved at sige at ..så alle kvinder kunne ikke forstå det, men han kunne heller ikke... okey, Jester tid! No more mr nice guy.. ooh yes, pick a fight with me... så startede med at sige, at det var en pæn stråmand han havde opstillet..men at jeg nu måtte brænde den af.. for jeg havde ikke nævnt, at det kun var kvinder der ikke kunne forstå humor..men at det er nogle fra begge køn :), - i aint fn woke. Linkede til hvad en stråmand er under logiske fejlslutninger. Kort, man fremstille sin modstander med et andet argumentet end det sagte, et der er lettere at angribe.

Anyway, - denne woke generation, har jeg hørt vil forsøge at lægge bånd på andres humor. Hæmme ytringsfriheden under pression..not happening under my watch. Denne hypersensitivitet, der føler sig krænket for det mindste, skal tabe denne kamp. Så gamle fjender, er pludselig mine allierede..dem jeg ellers var på side med, er gået for langt på dette område.

Jeg hader at folk i virkeligheden tror, at de kender mig. De kender mig ikke.. jeg hader, at så mange tror at jeg ser sød.. jeg er ikke sød! Sød er en du kan træde på..men jeg lægger mig ikke for nogen! Jeg tør kæmpe imod enhver,.og hver eneste dag, vokser mit arsenal af måder at argumentere på.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hold mund er publiceret 27/03-2022 18:46 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.