10 år siden

Anden dag på Fyldepinden

Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
15 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
1 år, 2 måneder siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
6 år siden
Træt
Ansu Orheim ...
1 år, 2 måneder siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
7 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
8 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
8 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
5 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
5 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
10 år siden
råb
Halina Abram...
5 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
6 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
6 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
6 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
10 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
10 år siden
Nej
Poul Brasch ...
2 måneder, 5 dage siden
Har nu skrevet en sjat kommentarer til andre fantasy forfattere. Den første svarede på kommentaren og hun to særdeles godt imod det.
Det er rart da jeg får brug for andre fatasy forfattere at ping-ponge med i fremtiden og ved at koncentrere mig om hvad hun kunne ændre i sin historie kom jeg på ting der skal laves om i min egen.

Jeg er altså kommet meget godt fra start, men tempoet fra Fyldepindens side irritere mig lidt. Jeg sidder med ting jeg gerne vil havde kommentarer på nu og her, men jeg skal vendte til mit forfatternavn et blevet godkendt.
I det hele taget var der en masse regler for hvad jeg kunde kalde mig selv. Det forivrede mig lidt og jeg endte med bare at sende det navn jeg normalt skriver under når jeg skriver rollespils-scenarier og artikler om rollespil. Nu håber jeg bare at de godtager navnet. Det er jo pænt træls hvis jeg ikke må bruge mit rigtige forfatternavn som forfatternavn på fyldepennen.
Der stod noget om at navnet skulle vise ens køn skulle fremgå af ens forfatternavn og er lidt i tvivl om Gaffa Brandt som er det navn jeg altid skriver under er tydeligt nok.
Egentlig er det mest holdningen fra fyldepennens side der irritere mig når det kommer til det der med køn og navne.
Det er jo en ret gammeldags og konservativ måde at belyse kunst på. En kunstner kunne jo netop havde en pointe med at skrive under et kønsløst navn. Jeg forstår ikke hvorfor siden bevidst eller ubevidst prøver at hæmme den kunstneriske frihed og kreativitet på den måde.
Der var jo mange kvindelige forfattere der aldrig var kommet frem hvis det ikke var fordi de havde skrevet under et mandligt pseudonym. Det var da ret kvikt fundet på af de gæve kvinder dengang, men den slags kan man stadig ikke få lov til i dag på denne side.

Der er også nogle andre småting jeg kunne brokke mig over, men måske er jeg bare lidt udtoldmodig, så nu vil jeg ligge nej-hatten fra mig og fokusere på det positive.

Jytte der skriver digte jeg skrev med i går var rigtig sød. Hun hjalp mig til at finde rundt på siden og til at forstå hvorfor jeg ikke kunne publicere mine tekster. Havde det ikke været for hende havde jeg stadig ikke fået sendt min første tekst til ældrerådet og så ville der gå endnu længere tid før jeg kunne smide noget op her på siden.
Den kvinde der svarede tilbage på min kommentar tidligere kan jeg desværre ikke lige huske navnet på, men hun var også rigtig sød og imødekommende over for mine ideer så der har da også været gode oplevelser frem til nu.

Jeg vil udforske siden lidt mere i dag og se om der er andet jeg kan bruge den til i forbindelse med min fantasy roman.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Anden dag på Fyldepinden er publiceret 20/04-2013 14:10 af Gaffa Brandt.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.