Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
1 år, 6 måneder siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
2 år siden
God bagjul, kælke skade, ...
Kianna Kitte...
1 år, 3 måneder siden
julen 2013
Frode Lindtn...
6 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
7 måneder, 12 dage siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
6 år siden
Det sociale medie monster...
Kianna Kitte...
2 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
5 år siden
Et hav af mennesker mørklægger Nørreport, idet jeg sidder og får mig en smøg - min eneste sundhedsmæssige last. I mit helt eget selskab, men til stadighed så omringet af mennesker. Det fantastiske ved, bare at sidde i det offentlige rum en sommerdag, med solbriller på - det må være anonymiteten.

Jeg har ikke nogen viden om, hvem folk er, deres navne, professioner, jobs, interesser, eller hvor mange følgere de har på facebook. Og disse data er ikke relevante for mig at indsamle. Men jeg nyder at sidde, og bare kigge på dem. Og de kender ikke mig.

En travl ældre herre i jakkesæt, hans Hugo Boss er tydelig at mærke i den atmosfæriske luft. En gruppe yngre mennesker, i gymnasiealderen - de går alle ud fra mac donalds. En kvinde, som ligesom jeg - bare sidder og observerer mængden.

Travle mængder, stressede folk, rolige grupperinger, og funderende enspændere. De er alle at finde, alle vegne - og det er ingen nyhed, men hvis man - bare en gang om ugen - tillader sig selv at træde ud af rutinen, og ud i verdenen, og forsøger at tage aktivt og åbenlyst udgangspunkt i den - så lærer man højest tænkeligt mere om sig selv i processen.

God eftermiddag

- Kasper Lund

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det åbne øjeblik - Kasper Lund er publiceret 18/05-2016 15:34 af Kasper Lund (Dynamikken).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.