Torsdag kl. 11.00

Tag et lyn.
Regitze Møbi...
8 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
7 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
7 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
1 år, 2 måneder siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
8 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
7 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
4 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
7 år siden
Bogfinke
Peter
7 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
I morgen skal vi til Akupunktur med formålet at stoppe med at ryge! Jeg har prøvet det for efterhånden mange år siden, men store problemstillinger med Andrés far, gjorde at jeg faldt i igen. Ingen undskyldning, men magtede ikke også at håndtere det. Det gik ellers rigtig godt dengang, og det forventer jeg også denne gang. Jeg er meget modtagelig for denne behandling-hvilket blev bestyrket af da jeg fik Akupunktur på sygehuset, da jeg havde en nerve i klemme i ansigtet. Hun var meget overrasket over den hurtige fremgang jeg havde. Mener at jeg kun fik 3 behandlinger den gang!

I første omgang må der ikke ryges af gæster i 6 mdr. Ikke at vi ønsker at være fanatiske-snare tværtimod. Har oplevet så mange x ryger, som bliver nærmest hysteriske ved røg. Sådan skal det ikke være her. De 6 måneder skal være hjælp til selvhjælp, og derefter skal det være vores gæsteres eget valg.

Jeg har stadig problemer med Zumba. Bruger næsten ikke armene, da jeg mest fokuserer på mine ben. Efter at havde siddet på min røv 95 % af tiden på mit arbejde i 19 år, er det ikke nemt at korintere begge dele. Det skal nok komme! Desuden drejer jeg ikke rundt, da jeg har svært ved balancen. Også det pga. mit stillesiddende arbejde. Og til sidst ryster jeg ikke bryst partiet eller hopper, da jeg er bange for at få to blå øjne! Selv om jeg har en sports bh, er den ikke støttende nok, men det er der råd for. Jeg SKAL nok komme efter det på et tidspunkt.

Håber at Futte kommer tidlig hjem med bilen i dag. Er lige i hopla til at komme på arbejde.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Torsdag kl. 11.00 er publiceret 14/11-2012 13:03 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.