Torsdag kl. 11.00

Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
5 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
8 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
7 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
9 år siden
Luftforandring.
Neola
10 måneder, 3 dage siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
7 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
2 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
4 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
5 år siden
Stemme
Halina Abram...
4 år siden
I morgen skal vi til Akupunktur med formålet at stoppe med at ryge! Jeg har prøvet det for efterhånden mange år siden, men store problemstillinger med Andrés far, gjorde at jeg faldt i igen. Ingen undskyldning, men magtede ikke også at håndtere det. Det gik ellers rigtig godt dengang, og det forventer jeg også denne gang. Jeg er meget modtagelig for denne behandling-hvilket blev bestyrket af da jeg fik Akupunktur på sygehuset, da jeg havde en nerve i klemme i ansigtet. Hun var meget overrasket over den hurtige fremgang jeg havde. Mener at jeg kun fik 3 behandlinger den gang!

I første omgang må der ikke ryges af gæster i 6 mdr. Ikke at vi ønsker at være fanatiske-snare tværtimod. Har oplevet så mange x ryger, som bliver nærmest hysteriske ved røg. Sådan skal det ikke være her. De 6 måneder skal være hjælp til selvhjælp, og derefter skal det være vores gæsteres eget valg.

Jeg har stadig problemer med Zumba. Bruger næsten ikke armene, da jeg mest fokuserer på mine ben. Efter at havde siddet på min røv 95 % af tiden på mit arbejde i 19 år, er det ikke nemt at korintere begge dele. Det skal nok komme! Desuden drejer jeg ikke rundt, da jeg har svært ved balancen. Også det pga. mit stillesiddende arbejde. Og til sidst ryster jeg ikke bryst partiet eller hopper, da jeg er bange for at få to blå øjne! Selv om jeg har en sports bh, er den ikke støttende nok, men det er der råd for. Jeg SKAL nok komme efter det på et tidspunkt.

Håber at Futte kommer tidlig hjem med bilen i dag. Er lige i hopla til at komme på arbejde.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Torsdag kl. 11.00 er publiceret 14/11-2012 13:03 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.