11 år siden

sidst på måneden .

Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
pensionen er landet , og viderefordelingen kan begynde , der bliver ikke meget til rest i denne måned , det er vægtafgiften på bilen som sluger hovedparten ar pensionen , fordi den betales 1 gang årligt på 5500 kr. så må det suges på lappen den næste måned . jeg har været til psykiater i dag , han sagde at jeg havde det godt , jeg vælger at stole på ham , vi er enige , så næste tid er først i september , så jeg skal forsætte med samme Dose lykkepiller indtil da , derefter kan vi se om en nedtrapning skal begyndes .
torsdagen er mødedag i alkoholiker gruppen , der var blevet vist film sidste torsdag , og der var jeg der ikke , bil problemer , så jeg var lidt uden for , inden mødet får vi nada , en form for akupunktur med nåle i ørene , så der sidder vi og ligner kaktusser i en time , det bliver man døsig af , i to timer taler vi så om livets genvordigheder som vil kunne fremkalde drikketrang , og om hvordan man evt. forebygger et tilbagefald , hvis man så har haft et er det vigtigste at komme op på hesten igen , og så tage ved lære af fejltrinet .
vasketøjet blev udsat en dag , jeg fandt et par rene underbukser mere , nu hænger det ude på stativet , altså det, af det, der ikke er blæst ned . hast

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget sidst på måneden . er publiceret 31/05-2013 16:23 af hast.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.