Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
8 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
3 år siden
brænde
Peter
7 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
1 år, 6 måneder siden
Luftforandring.
Neola
1 år, 6 måneder siden
Helbred
Hanna Fink (...
7 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
9 år siden
En god aften
Bastian
10 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
9 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
5 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
3 år siden
Det er som om dagbogen skal skrives før mange andre ting kan laves. Det er så rart at få sat nogle ord på dagen.. I går var en forunderlige dag. Jeg fik lavet mine ting og min mand var glad og stolt på mine vegne, da han kom hjem.

Han er en dejlig mand og vi har boet sammen mange mange år..Vi kender hinanden ud og ind og kan som mange andre gamle ægtepar kommunikere uden at sige noget. Ældste datter og hendes to børn kom på besøg og det gjorde Anne - yngste datter også.

Snakken gik og vi fik forskelligt at høre mens vi også kunne fortælle,Mange år er gået og jeg har efterhånden kendt ældste datter ligeså lang tid som jeg har kendt hendes far. Hurtig hovedregning - jeg var 23 år da jeg mødte manden min og datteren var 8 år. det kunne af og til være lidt problematisk at blive papmor i den alder, men vi har et fint forhold til hinanden den dag i dag.

Jeg ved ikke hvad vi skal lave idag. Måske i haven eller køre en tur ud i det blå og se os omkring. Måske skal vi dase sove og være på computeren.

Jeg vil bare fortælle at jeg har det rigtig fint. For en gang skyld har jeg sagt fra så det virkede og jeg er stærk og styrket i måden, som jeg greb an på. Jeg vil nok lade det sive lidt ud efterhånden som tiden går, men der kom nogle dønninger på andedammen.

Det passer mig fint at være på Fyldepennen igen og jeg læser af og til en dagbog og andres med. Fed læsning.

Fra august 2007 og til januar 2012 var jeg på TV2 blog. Jeg skal mene at der fik jeg også hak i tuden, og det var ikke rart, men i dag kan jeg se meget mere end dengang, for det at skrive åbenthjertet på en site har fået mig til at vokse.

Nu vil jeg ned og se efter om min mand har lavet kaffe. Det kunne jeg godt bruge lige nu.

God søndag til alle.

Hyggehejsa fra lidt morgendoven Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Søndag igen..... er publiceret 02/06-2013 10:53 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.