11 år siden

Søvnmangel

Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
10 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
15 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Jeg er på kursus lige nu. Jeg har set, ja, næsten alle jobsites igennem. Der er intet. Men der er noget, der driller mig: Jeg sidder og falder i søvn. Den er ikke god, at jeg sidder og falder i søvn, hvor jeg faktisk skulle bestille noget "fornuftigt".

Jeg fik nu heller ikke lov til at sove længe i weekenden, og jeg gik for sent i seng i aftes. I weekenden kom jeg tidligt op, både lørdag og søndag. Jeg vil helst sove længe i weekenden, men når jeg skal hjem til mine forældre, er jeg nødt til at stå tidligt op bare for at få noget morgenmad, inden de kommer og henter mig hjem til frokost. Og når jeg overnatter, bliver jeg vækket om morgen til morgenmad. Det er også hyggeligt at spise morgenmad med de gamle, men jeg ville nu helst sove.

Når jeg står tidligt op, føles det ikke, som om jeg får sovet ordenligt igennem, selv hvis jeg går tidligt i seng. Min krop kræver bare mere søvn, og jeg fatter ikke hvorfor, og hvad det kommer af. Måske skulle jeg tage mig en morfar, når jeg kommer hjem. Det benyttede jeg meget af, da jeg gik i 2. og 3.g, og da jeg gik på uni og Hotel- og Restaurantskolen. Jeg er måske ung, men man er aldrig for ung eller for gammel til at tage en morfar.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Søvnmangel er publiceret 26/11-2012 11:20 af Gittepigen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.