Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
6 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
6 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
8 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
6 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
7 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
4 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
6 år siden
SSO - stress
RachelBlack
7 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
4 år siden
Ryddedag
Sunstar31
6 år siden
Belinda har knaldet med Theis... Oh my fucking gaaawd! Er hun lige jaloux eller hvad sker der her?? Amanda skrev det til mig i en snap i morges. David sendte en snap af Molly hvor der stod "morgen hygge".. Stop da det med det.. Dejlig morgen..! Har sovet hos Kristina. Hendes David kom på besøg i morges. Hvorfor kan min David ikke være lidt som Kristinas? Han har endda også en kæreste!
Nå. Men tilbage til Belinda og Theis. De har åbenbart knaldet her i weekenden.. Vi har ellers aldrig været sammen med den samme fyr før. Er ikke såret eller noget, synes nu mere bare at det er synd for hende, for fuck, han er et dårligt knald! Apropos dårligt knald, så har Palle ikke skrevet til mig endnu?! Snappede ham ellers et par gange i går aftes, fordi jeg ikke gad vente på at han skrev, men han har set dem?? Hvad er der galt med ham? Er også pænt ligeglad, men ved ikke helt om jeg har fortrudt, for jeg ved David finder ud af det før eller senere, men vil gerne selv sige til ham, så jeg ikke ender i en Belinda 2.0 situation..!
Skal have ringet til SKAT i morgen om kræve mine penge.. Har ikke fortalt de gamle endnu, at jeg har sagt op... Ved ikke lige hvordan jeg skal få smidt den bombe... Vi skal ud til bedstefar i aften og spise and. Så kan jeg lige tænke på noget andet for en kort stund.. Kristinas David sagde også at han synes jeg har et vildt liv. Fortæl mig noget jeg ikke ved?! Har overvejet at ringe til Belinda i aften. Har røget joint med Amanda og Louise i dag, og sagt at jeg overvejer at ringe, men ved ikke hvad jeg skal sige til hende.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 7.12.14 er publiceret 08/12-2014 02:33 af heriksen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.