Det at tænke positivt
Ace Burridge...
10 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
6 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
14 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
6 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
4 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
9 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
3 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
5 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
6 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
8 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
3 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
2 år siden
Hej igen dagbog...

Jeg kan med nogen ret sige, at jeg hermed har skrevet dagbog to dage i træk, selv om indlægget igår egentlig refererede til i fredags. Så strengt taget har jeg sprunget en dag over. Men. To gange på tre dage er stadig mere end jeg har præsteret længe.
Og eftersom igår opg idag har lignet hinanden til forveksling er problemet i grunden til at overse...

Skrivemæssigt har det været et par hårde, men givende dage. Som jeg skrev i går har jeg besluttet at arbejde videre med et projekt der har ligget i skuffen et par år. Det blev gravet frem i torsdags, og er minutiøst blevet gennemlæst gennem de sidste tre dage. Småting er ændret - større ændringer er forberedt og jeg er meget tændt på at Nærheden bliver den første roman jeg får skrevet færdig.

Jeg har i skrivende stund 180 sider og en plan for hvad der skal ske. Nogen af de sider jeg har vil blive ændret så de kommer i overensstemmelse med den plan jeg har lagt, og nye sider skal skrives i den kommende tid.

I går prøvede jeg første gang fyldepennens chat og skrev med et par søde mennesker som forekom genuint interesseret i det jeg skrev. Det var virkelig fedt at beskrive Nærheden for dem og få en positiv respons. Fedt at kunne tale med andre skrivende mennesker og mæde forståelse for de ting der sker undervejs i en skriveproces - og fedt at høre deres ideer og mærke et reelt fællesskab om at skrive.

Det er også i denne weekend jeg, indtil videre ganske vist kun på facebook, er blevet indlemmet i en skrivegruppe. Det er jeg spændt på. Bliver interessant at møde dem IRL og sidde og skrive sammen og diskutere processen. Gad vide om jeg kan det?

Weekenden har ene og alene stået i skrivningens tegn. Perfekt afslutning på en uges ferie. Imorgen starter hverdagen igen. Det er ok at komme igang igen, men som jeg har det lige nu ville jeg hellere bare skrive.

Vil slutte nu. Lufte hunden og gå i seng bagefter...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En dag i nærheden er publiceret 12/04-2015 23:02 af Michael Gyes (Gyes).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.