Tredje bog færdig
JesperSB
1 år, 10 måneder siden
19-03-17
Hannah White...
6 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
3 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
9 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
9 år siden
7
Halina Abram...
5 år siden
Stemme
Halina Abram...
5 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
13 år siden
Hej Dagbog, - Jeg er stadig nede, og jeg kan ikke fjerne det. tårene sidder der konstant lige under overfladen..det er som om det blot bliver værre. Det skyldes selvfølgelig at minderne kommer igen og igen..Og jeg er nød til aktivt at vælge noget andet at tænke på..men det holder ikke, for alle andre tanker jeg ikke styrre, er de negative.

jeg fik lavet min naan brøds ting igen..med salat og kebabkød..der er stadig kebabkød og salat tilbage..

går i seng lige om lidt..jeg er for træt til andet..så logisk set er det på tide.

Bah kom til at se lidt af det omkring en kvinde der kæmper for noget andre kaldte ligestilling, hun lød dog til st kalde det rettigheder selv - et langt bedre ord..for ligestilling er også grundlovens paragraf 91..så vidt jeg husker..ligestilling er også mænds ret til at sevderes børn i ligeså stor omfang som kvinderne..men der er kvinderne tavse.

Og buhu hun blev hacket af en nar..jeg har ikke haft en rigtig ven siden 1. Klasse..de fleste kvinder der har datet mig, har gjort det fordi den troede de kunne få penge ud af det..en bollede uden om med en anden,,imens hun havde kærste..forsøgte at få mig hjem til hende..for at sexe, så hun kunne prøve at tørre den af på mig...yes some men are bastards, men inden man gør kvinder generelt til ofre..så børn folk lige forstå nuancerne.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget nede er publiceret 08/03-2015 20:54 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.