Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
11 måneder, 23 dage siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Skavanker
David Hansen...
1 måned, 20 dage siden
Hej dagbog, - Det ser ud som om, at min navn er ved at blive spredt på den anden afdeling af skolen. Hvad skal jeg sige. Jeg har fået et par subs derfra nu.

Jeg kunne ikke lade være med at diskutere noget i torsdags, - min hjælper tror på, at man kan yde mere med positivitet. Jeg tænker, at så længe man samme iver uanset indstilling, så bliver resultatet det samme. Hvis man yder sit bedste, så er det lige meget om man hader det man gør, eller om man elsker det. Det er handlingen der skaber resultatet.

Jeg hjælp min nye medhjælper på den anden afdeling igår, han er blevet tilføjet min venneliste. Jeg førte ham lidt rundt i wow. fløj ham rundt i til nogle quests, og tømte en lav instance som han havde brug for. Han var iøvrigt lige hjemme ved mig igår også, sammen med hans søn. De kom lige for at prøve mit virtual reality headset, som jeg havde snakket om. Jeg lod ham prøve "robo recall" Det er et skydespil, hvor man i en VR verden skal trække sine pistoler fra hoften, for at ramme de robotter der kommer hen imod en. Det er også muligt, at gribe et gevær, hvis man tager sin hånd om mod ryggen. Nå, men drengen blev ret opslugt af det spil. heh, Hvis det var mig der havde en søn der ville game, så han være opvokset med en viden omkring spil, og han skulle prøve nogle af de gode gamle ting, som mange nu har glemt.

Det har været en hård uge. Jeg har smilet så godt jeg kunne, imens jeg har følt mig torturret af det jeg husker. Det er ved at være længe siden jeg var lykkelig. kom i tanke om "in the end" fra Linkin Park.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget ensom aften er publiceret 28/10-2017 23:07 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.