Min hjerne og mit held

Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
8 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 12 dage siden
Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Hej dagbog, - Jeg havde en lille sjov episode idag, med min medhjælper og en ipad. Jeg har givet hende alle ipadsne at lave, hun har brug for ikke at lave for mange ting, - ok. Hun var blevet lidt sur på en ipad, fordi hun ikke kunne få wifi til at virke på den. hun havde kigget på den i en time, jeg havde snakket med hende om andet imens..men fulgt hende imens jeg lavede noget andet. Hun tog sig så en ryge pause, - da hun var gået tænkte jeg, - ok kenny, let din fede røv og kig så lige på den..brug de sekunder det tager..ok, jeg slæber min trætte krop hen til hendes plads..hun er som sagt forlængst gået..jeg gider ikke tage netkortet ud, og jeg formoder hun har sat det rigtigt i, da hun har prøvet det et par gange. så jeg tænker det kan enten være kortet ikke virker, ellers er det en software fejl..så det første jeg prøver er at nulstille netkortet via softwaren..og wupti, så virker det. på få sekunder havde jeg løst den..jeg grinte lidt af det, - mit forbandende held. Jeg jumper lige ind i alt, - også virker det bare. så da hun kom tilbage sagde jeg med et smil, - at hun vist havde fået netkortet til at virke :) - aah, har du pillet sagde hun..kun lidt..måtte jeg jo sige..et par tryk..så virkede det. så sagde hun, at hvis hun ikke havde gået til rygepause..så havde hun nok sat der endnu..tja kunne jeg kun sige..hvor længe jeg havde kendt til løsningen..også bliver det lidt sjovt..jeg kendte ikke løsningen, jeg ved intet..ærlig talt, - siger jeg. så er det hende der siger, - at til det er jeg bare så klog..min sherlock homes hjerne sagde mig bare, at hun ikke havde prøvet det, men forsøgt de andre ting..så hvis man er doven og ikke gider skifte netkort..så den eneste mulige løsning at gendanne netkortet..hvis det ikke virker, så er der kun at skifte det..

folk siger jeg er så klog, - men jeg ved inden i mig selv, at jeg intet ved. Jeg er bare heldig.

den anden dag, havde en leder en pdf hun ikke kunne redigere i. Da jeg ikke kan installere noget på hendes computer, kan jeg ikke installere et program der kan redigere i pdf'er. derfor tog den pdf, tilbage til min computer..og lavede den om til et word dokument via internettet...jeg tænkte, der nok fandtes noget til nettet der kunne løse det problem..ja da..færdig, værsgo.

jeg får så altid den der "du er også så god, - eller har magiske figre" når de prøver noget der ikke virker for dem, men virker for mig..men jeg er ikke god, - jeg er heldig! mit held har varet i 5-6 år..men jeg ville gerne give alt mit held væk, for held i kærlighed.

klart, jeg benytter mig også af min sherlock homes hjerne..mit yndlings eksempel på den er, ved den lille pige fra 0'klasse. hende der ikke kunne sin kode på hendes ipad. Hvis ipaden ikke blev låst op, ville den skulle slettet..men jeg så hendes hænder, og hvordan hun holdt ved ipaden..og hun fortalte mig, at hendes kode var 9999 - (så vidt jeg husker) men med de hænder, tænkte jeg...så har hun nok ikke kunnet nå, også blev det istedet 0000, - da hun nok brugte 4 enes cifre. - bingo, det var rigtig i første forsøg. Det var sherlock, se på mennesket, forstilles sig dets handlinger mentalt, ud fra de billeder de giver.

Jeg ville ønske jeg vidste noget mere, - jeg har tit sådan en lidt "ååh shit" fornemmelse, når jeg bliver tilkaldt til en fejl..for jeg ved jo intet..og alligevel får jeg den altid løst. men det sidste tænker jeg ikke selv på, - jeg tænker, man er kun så god, som den sidste fejl man løste.

nå ja, jeg kan stadig ikke gå på gangene, uden at børnene råber "Hej Kenny" - but i am a fucking rockstar..i am just a sad man..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Min hjerne og mit held er publiceret 24/10-2017 18:49 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.