lys

Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
10 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
7 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Hej dagbog, - Det var det, - nu venter mørket. Der er intet håb foruden, og jeg er så træt. Du ved, at jeg kunne gøre noget hvis bare der var lys. Jeg har alt hvad jeg har brug for, til at rette op, men i mørket kan jeg kun sove. Jeg ved det er derfor du ønskede, at lyset ville komme til mig, - for du ved, at kun der får jeg min energi til at klare det jeg burde gøre. Du kan intet gøre, og jeg tror ikke på, at det kan lade sig gøre. Jeg har sat "only time" med Enya over.


the way is lost..Jeg har ondt af hende jeg kender fra england. Jeg siger det ikke, - i dont give pity, kun øjeblikke med snak. Ung pige, ramt af skelrose..den hårde slags.,.Med en datter. Hun kæmper for hende, ellers ville hun give op..som jeg også siger til hende, - mother is the name for god, on all childrens lips..hun vil altid ha brug for dig.

Enya - May it be. Der er så meget sagt der, uden jeg behøver sige det selv. its so dark outside, and all around. Så ser man nogen gå op i en kagemand, imens der ved siden af er et udsultet barn. fokus, fokus..de kunne more sig, og sige pyt..nogle historier er ikke mere værd. De vigtige stunder, er der hvor verden åbenbart har meldt pas.

ordene kommer til mig engang imellem..du er blevet kaldt en legende. Men det er jeg ikke endnu, måske bliver jeg det aldrig. så mange ting skal lykkes for at man bliver det. viljen til at gøre noget er ikke altid nok. De 100, der kalder på mig, hvisker mit navn, highfiver mig, - jeg ville hellere være usynlig.

Heh, en skrev at man lavede hekse jagt på religion, - jeg kunne ikke lade være med at spørge, om vedkommende mente hekse jagt, som når folk med deres religion anklager børn for at være det, og saver i dem..proportioner.

Jeg må i seng. Skal lige høre den sidste melodi, - Peter Gabriel - My body is a cage. Men med "House" filmen. tænker på spørgsmålet til sidst i den, - og hvorfor? er det for blot at glemme, eller er det for at lade som om? Hvilket får mine tanker over på sagen "the great pretender" oh well..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget lys er publiceret 22/10-2017 23:53 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.