12 år siden

"hvem har flyttet min ost"

Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
3 år siden
Social Media Illusionen.....
Kianna Kitte...
2 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
4 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
11 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
6 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
2 år siden
Der er bare noget med nat...
Kianna Kitte...
1 år, 9 måneder siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
6 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
5 år siden
Grimmeste pige i verden.....
Kianna Kitte...
2 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
5 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
4 år siden
Hej Dagbog

Har brugt megen tid siden igår på at tænke over livet og status for mig pt. Tænkte meget på at jeg har det med at leve i fremtiden - hvorfor ikke gøre mere ud af at leve i nutiden?
Den beslutning har jeg lige taget, at gøre mere ud af nutiden, mens jeg planlægger fremtiden........tror måske det er nøglen for mig for mere tilfredshed i livet og den vej livet går.

Jeg har kigget nogle af mine gamle tekster igennem, jeg må sige jeg flytter mig, som jeg ønsker og den rigtige vej, dog ikke i rette tempo. Det har jeg tænkt noget over - hvorfor, fordi jeg ikke tør springe ud i det ukendte med lukkede øjne, jeg føler mig frem langsomt. Når mulighederne så byder sig er det fordi jeg igennem længere tid har forsøgt at skabe muligheder - langsomt men sikkert. Idag læste jeg så en dagbog her, om en der var bange for at ikke slå til i nyt job - BANG - og der vågnede jeg lidt mere op. Er det ikke det vi alle sammen er, bange. Bange for ikke at slå til for børnene, manden, venner/veninder, arbejde og andre aktiviteter. Hvad hvis man vendte den om............måske de andre ting ikke slår til iforhold til mig. FRYGT - at læse bogen "hvem har flyttet min ost" viser jo at frygt skal overvindes og accepteres. Man er nød til at se sin frygt i øjnene og lære de ting der er på den anden side - eller flytter man sig aldrig. Hvad blev alt dette tænkerrig til for mig idag - tag springet mere bevidst, føle sig frem er godt nok, men accepter det du frygter og gør noget ved den......hvad frygter jeg?

Det er så det næste store spørgsmål - hvilken frygt skal man tage hul på først - tænker lidt, selvom jeg er gået igang.....

KNUZ

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget "hvem har flyttet min ost" er publiceret 09/08-2007 15:25 af Danze.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.