16 år siden

"hvem har flyttet min ost"

Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
Hej Dagbog

Har brugt megen tid siden igår på at tænke over livet og status for mig pt. Tænkte meget på at jeg har det med at leve i fremtiden - hvorfor ikke gøre mere ud af at leve i nutiden?
Den beslutning har jeg lige taget, at gøre mere ud af nutiden, mens jeg planlægger fremtiden........tror måske det er nøglen for mig for mere tilfredshed i livet og den vej livet går.

Jeg har kigget nogle af mine gamle tekster igennem, jeg må sige jeg flytter mig, som jeg ønsker og den rigtige vej, dog ikke i rette tempo. Det har jeg tænkt noget over - hvorfor, fordi jeg ikke tør springe ud i det ukendte med lukkede øjne, jeg føler mig frem langsomt. Når mulighederne så byder sig er det fordi jeg igennem længere tid har forsøgt at skabe muligheder - langsomt men sikkert. Idag læste jeg så en dagbog her, om en der var bange for at ikke slå til i nyt job - BANG - og der vågnede jeg lidt mere op. Er det ikke det vi alle sammen er, bange. Bange for ikke at slå til for børnene, manden, venner/veninder, arbejde og andre aktiviteter. Hvad hvis man vendte den om............måske de andre ting ikke slår til iforhold til mig. FRYGT - at læse bogen "hvem har flyttet min ost" viser jo at frygt skal overvindes og accepteres. Man er nød til at se sin frygt i øjnene og lære de ting der er på den anden side - eller flytter man sig aldrig. Hvad blev alt dette tænkerrig til for mig idag - tag springet mere bevidst, føle sig frem er godt nok, men accepter det du frygter og gør noget ved den......hvad frygter jeg?

Det er så det næste store spørgsmål - hvilken frygt skal man tage hul på først - tænker lidt, selvom jeg er gået igang.....

KNUZ

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget "hvem har flyttet min ost" er publiceret 09/08-2007 15:25 af Danze.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.