11 år siden

Begravelse, nyfamilie, anfald og en lang kø

Livets Tankespind
Caby
3 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
2 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
4 år siden
råb
Halina Abram...
11 måneder siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
4 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
4 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
8 måneder, 4 dage siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
3 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
5 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
2 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
3 år siden
Kære Dagbog

Sikken en dag jeg havde i tirsdags...det var lidt mere end jeg kunne klare, var træt og rundt på gulvet da jeg kom hjem. Om min moster var utrøstelig hele onsdagen har jeg hørt, det er noget rod er det.

Min moster (den ældeste af dem alle) er død. Bestemt ikke en lykkelig begivenhed, men hun havde skam et meget hårdt og svært liv. Hun har haft narko, alkonhol og psykisksygdom omkring sig hele sit liv, så det har ikke været nemt at være hende. Nok også derfor jeg ikke havde set hende og hendes nærmeste i mange år. Til tider har man tænkt på dem, hvordan de havde det og hvor man i verden de befandt sig - så døde hun - og vi var der næsten alle sammen for at sige farvel. Så på engang fik jeg hele den "glemte" familie igen og skulle sige farvel til en moster. Det var sørgeligt og meget hårdt. For det ikke var nok fik mit kusine et epileptisk anfald - det var første gang i mit liv jeg så det...også lige den dag hun havde det aller værst - men måske det var derfor det kom....pyha.

Så både "ny" familie, en begravelse og lidt drama - på en dag. Det var lidt for meget og jeg kunne næsten ikke tage det, så at jeg måtte køre for at komme hen og undervise var jeg lidt lykkelig for - de dejlige unger fik straks mit humør tilbage og jeg vendte tilbage til mig selv...men hvor var jeg træt da jeg kom hjem.....for efter undervisningen kørte jeg da lige min moster hjem igen - 30/45 minutter hver vej....jeg gør det med glæde, men trætheden var en naturlighed og jeg ikke mere end lige ramte puden før jeg SOV...

KNUZ

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Begravelse, nyfamilie, anfald og en lang kø er publiceret 21/09-2007 15:38 af Danze.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.