11 år siden

Jeg elsker....................

Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
8 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Anden bog started
JesperSB
2 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Kære Dagbog

Så er jeg tilbage.

Dagen idag bød på en tur på landet - det var dejligt, især nu når jeg har ligget syg hele weekenden. Jeg er træt nu, men har det så meget bedre.

Jeg elsker mit liv og de oplevelser jeg får til dagligt, jeg elsker at være i min egen lille familien med min mand, min datter og min søn. Det indebærer de konflikter man nu engang har som familien, men som også gør at man kender hinanden så godt. Jeg vil for intet i verden undvære det - jeg glæder mig allerede til en ny uge med dem.

Jeg elsker mit arbejde, mine kollegaer, mine samarbejdspartnere, mine opgaver, ledelen og jeg er stolt af at være en del af det sted og kalde det min arbejdsplads.

Jeg elsker mit ekstra arbejde, som jeg nyder bringer glæde i min hverdag. Det er her jeg samler energi og gør noget for mig, som ingen andre kan give mig.

Jeg elsker vores ferieparadis, som vi forlod for kort tiden siden - jeg glæder mig til at komme igen til næste sommer.

Jeg elsker mine venner og veninder, og er dem dybt taknemlig for at være en del af mit liv, og fordi de er dem de er. Jeg husker at sige det til dem, fordi jeg virkelig elsker dem og fordi de hver en betyder en forskel for mig.

Jeg elsker alle ting i mit liv, også de dårlige ting, som får mig til at sætte pris på de gode ting - og får mig til at huske, at intet er givet, guld kræver indsats.

Så tak til jer alle, fordi I er der og tak til dig dagbog, fordi du er et sted jeg kan være mig, uden fordomme og andre negative vibrationer som skabes af andres frygt for det de ikke kender.

Godnat - vi ses snart igen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg elsker.................... er publiceret 29/07-2012 22:37 af Danze.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.