16 år siden

6. august 2007 Op og nedtur

Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
2 måneder, 9 dage siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
15 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 14 dage siden
Mandag den 6. August 2007 Op og nedtur

Weekenden var gået med at lede efter et sted at bo. Så troede vi der var et og var glade og opstemte for at finde ud af det alligevel ikke blev til noget, og så var vi nede igen.

I dag ringede jeg til et sted i Gørlev, og det var et måske, hvis de andre sagde nej. Vi gik og ønskede og håbede hele dagen.

Om aftenen ringede jeg og de andre havde taget det. Jeg røg helt ned i kælderen og gik over til mig selv. Satte mig her ved computeren og græd, bare græd.

Jeg tænkte på den gang vi var hjemløse og boede i campingvogn med alle dyrene i 3 måneder, og vi kan ikke klare det en gang til og så var det sommer dengang, men finder vi ikke noget, ja, så er det vinter. Angsten sidder I os alle sammen.

Vi skal have noget inden den 1. September, hvis vi skal flytte inden jul, men tiden løber og vi er desperate. Hver dag kigger vi 22 steder igennem på nettet + Gul og gratis og den Blå avis. Men hvor er mon det sted, hvor 3 gamle koner kan bo sammen med vores dyr, og bare få lov til at leve stille og roligt.

Åh nej, nu tuder jeg igen, slut for nu, I morgen skal vi lede videre. Vi SKAL finde noget, jeg må ikke give op, men kæmpe.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 6. august 2007 Op og nedtur er publiceret 09/08-2007 19:16 af Alice Trauelsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.