16 år siden

1. august 2007 En tur i byen

Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
Overgreb avler overgreb
Ansu Orheim ...
3 dage siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 11 dage siden
Onsdag den 1. august En tur i byen

Jeg følte mig ved siden af mig selv. Jeg var træt, og havde haft en urolig nat, men smerter. I går dummede jeg mig, og lavede koks i koden til min netbank, så jeg måtte vente til banken åbnede for at få den åbnet igen, så jeg kunne betale regninger.

Jeg skulle i byen sammen med min ledsager. Jeg skulle ind til Bilka for at købe Elses fødselsdagsgave. Lige før jeg skulle ud af døren, kunne jeg ikke finde min pengepung, jeg ledte og ledte, så dyttede min ledsager. Else kom og havde sin gamle pung med som jeg kunne låne, jeg tog min taske og ja hvad tror I lå i tasken lige hvor den burde ligge. Rigtig min pung.

Så af sted til Odense. Jeg fortalte min ledsager om Bornholm. Vi kom til Bilka og jeg vidste hvad Else skulle have. Et par DVD'er med dansefilm, de havde på tilbud, men det tog noget tid før vi fandt det, og så købte jeg en Blue Tut til hende, sådan en dims som man kan bruge til at flytte billederne fra mobilen til computeren.

Da vi stod i kø var der en dame der spurgte, er det ikke Alice. Jeg kunne godt kende stemme og svarede jo og du er Joan. Hun spurgte hvordan det gik og jeg svarede bare, sådan som det plejer. Hun spurgte så, hvad ham den gamle Erling lavede. Jeg fik lige et sug i maven. Damen sidder i rullestol, og jeg vidste hun altid godt havde kunnet lige ham, så jeg fortalte forsigtigt at han var død for snart 2 år siden. Hun blev meget ked af det og græd. Så kom hendes mand og hun fortalte ham det. Han sagde pænt farvel og kørte med sin kone. Og jeg sagde til min ledsager, "lad os komme ud, før der er flere der genkender mig". Og så gik turen mod Nordfyn igen.

Vel hjemme igen, fik jeg at vide vi havde fået en mail fra Bornholm, de ville sende billede senere. Vejret var køligt og det regnede. Jeg var træt og gik tidligt i seng.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 1. august 2007 En tur i byen er publiceret 07/08-2007 19:47 af Alice Trauelsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.