10 år siden

Dagbog 6 juli 2010 Junior,Else og Myra

Bornholm1
Michala Esch...
12 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
5 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
5 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
4 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
4 år siden
Tomhed
Majtb
5 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
7 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
15 dage siden
Onsdag
Hanna Fink (...
7 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
12 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
7 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
7 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
6 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
2 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
7 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
4 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
8 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
7 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
4 år siden
Glyptoteket
Tenna Herman...
4 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
6 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
3 år siden
Græsken
Halina Abram...
3 år siden
Hr Solsort
Peter
5 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
8 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
5 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
8 år siden
Dagbog 06 juli 2010 Junior, Else og Myra

Else vågnede ikke som hun plejede så jeg gik indtil hende lidt over 7. Hun sagde hun havde det bedre, og stod op, hun kunne selv fodre, så jeg gik ind tog tøj på og gik med Steffi. En dejlig morgen, til trods for jeg følte mig bombet. Else havde ordnet morgenmad da jeg kom tilbage, så jeg gik ud i køkkenet for at lave morgenmaden klar til Steffi og Elvis. Den sidste var lige kommet ind af vinduet, så han sad på mit skrivebord og ventede. Han hoppede op på min skulder, da jeg kom ind af døren. Jeg satte Steffi’s mad til hende, satte hans mad op på toppen af reolen, stillede mig hen foran den. Han hoppede fra min skulder og derop.

Nu kunne jeg endelig gå ud for at hente min morgenmad, og det vigtigste, min morgenkaffe. Else ville på arbejde og tog af sted lidt over 10, og så gik tiden bare som den plejer. Jeg spiste frokost med Olde, og så gik hun ind for at sove, og jeg satte opvaskemaskinen i gang, og så gik jeg du i bryggerset. Jeg ville egentlig over og fodre hestene, men så besluttede jeg mig til først at feje, det op der lå ude i mellemgangen, så kunne jeg ligeså godt ordne katte kassen ude i bryggerset og støvsuge derude nu jeg var i gang. Jeg havde tændt mobiltelefonen, så den spillede musik, medens jeg til sidst støvsugede derude. Jeg var laangt væk, medens jeg gjorde, de prøve at smide alle de mange tanker væk og bare slappe af til musikken og ”arbejdet”.

Så var jeg endelig færdig og gik over i garagen, hvor jeg tog Corrys balje med hø. Jeg gik i mine egne tanker, og åbnede døren indtil stalden, og blev stående, overrasket. For jeg stod lige foran Myra. Det er vores mindste pony, en lille shetlænder. Hun hyggede sig rigtig og gik bare rundt i stalden hvor hun hyggede sig. Hun snakkede også lidt med kattene, dem kan hun godt med. Jeg lukkede stille døren, og satte Corrys mad ned. Jeg gik ind i garagen, tog Myra’s balje med hø. Jeg prøvede at lokke hende ind i sin boks, men det ville hun ikke. Så lagde jeg hendes hø, ind i hendes boks. Jeg fandt hendes grimme, men havde problemer med at give hende den på, fordi jeg jo ikke ser så godt, men efter et par forsøg lykkedes det. Så prøvede jeg at trække hende i den for at få hende ind, men hun ville ikke forbi Corry, for han nappede hende i rumpen. Jeg lod igen Myra gå og hentede Corrys hø der lå lige udenfor døren. Myra kiggede nysgerrigt, hun ville godt se hvad der var derude, men det fik hun ikke lov til. Da Corry fik sit hø var han ligeglad med Myra, men hun ville stadig ikke gå forbi ham. Jeg tog et tov i hende, og prøvede at trække hende tilbage til sin boks, men er der nogen der siger lille og stædig  Med et lød en høj vrinsken indefra Buffy, hun var blevet træt af at vente på hun skulle have hø. Det var nærmest som fik Myra et stød, hun nærmest sprang frem, på sine skæve ben, og nu gik hun ind i sin boks og begyndte at spise sin hø. Hun vrinskede, som om hun ville sige til de andre. ”Ha, kan I se, selvom jeg er den mindste, så fik jeg alligevel en udbruds tur, det gjorde I ikke.” Jeg svedte og pustede, men smilede for mig selv, det var dejligt afstressende at være sammen med dyrene efter de sidste dages ”uro” og angst.

Da jeg var færdig gik jeg ind for at hente Steffi. Vi gik ud for at gå en lille tur. Resten af dagen gik stille og roligt. Else kom også hjem og havde det nogenlunde og bortset fra Junior havde været lidt oppe og køre, nærmest som om han også var stresset, så havde der ikke været noget med ham. Så endelig en nogenlunde rolig dag, og nu skal jeg snart ud og gå med Steffi og så lige i seng, så jeg siger godnat. Jeg håber Elvis kommer ind, det er så dejligt beroligende når man ikke kan sove, at have sådan en lille skøn kat i sin arme, der ligger og spinder en i seng. Sov godt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dagbog 6 juli 2010 Junior,Else og Myra er publiceret 07/07-2010 17:29 af Alice Trauelsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.