10 år siden

Dagbog 8. februar Lungebetændelse og ikke igen

Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
4 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
4 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
12 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
13 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
4 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
2 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
8 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
4 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
3 år siden
Grimmeste pige i verden.....
Kianna Kitte...
2 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
5 år siden
...og så blev man kogt.
Kianna Kitte...
3 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
7 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Dagbog 08-02-2010 Lungebetændelse og ikke igen.

Den weekend der var gået havde jeg ikke haft det godt. Jeg havde bare hostet og hostet og kunne ikke få luft, samtidig med jeg havde feber, derfor ringede jeg til lægen om morgenen og fik en akut tid klokken 10. Else kørte mig derop, men jeg kunne næsten ikke hænge sammen.

Da jeg kom derind fik jeg at vide, det kunne godt vare lidt for lægen var kaldt ud til en akut patient, men jeg kunne bare vente, og det må jeg sige jeg gjorde. Jeg sad der og hang, jeg hostede og kunne ikke holde ud at side sådan. Efter en time, spurgte jeg om det stadig varede længe, for jeg kunne ikke holde ud at sidde sådan. Så blev jeg lagt ind på briksen. Her ventede jeg så en halv time mere og så kom han endelig lægen.

Han lyttede på mig, og undersøgt min iltning, den var ikke helt i orden og så målte han mit infektionstal, og men han havde vidst ikke gjort det rigtigt, for han spurgte om de ikke måtte tag en til hende hos laboranten, og det måtte de. Bagefter ud igen for at vente på resultatet. Ingen tvivl, nu havde jeg lungebetændelse og skulle på penecelin. Så spurgte jeg ham om jeg stadig skulle trappe ud af Prednisolonen, for de det ikke kan med sukkersyge. Det er ingen god ide, at trappe ned, når man har en eller anden infektion. Efter to timer kunne jeg endelig tag hjem. Jeg var død træt, og hostede og hostede. Efter en hurtig frokost, Else havde smurt mad til mig, gik jeg ind og lagde mig.
Else kørte jo på arbejde. Efter et par timer ringede hun, og fortalte hun var på vej hjem. Jeg spurgte undrende. Hvorfor? Jo, hun havde det ikke godt, influenza eller måske en virus. Nej, nærmest råbte jeg ikke igen, ikke som sidste år. I det mindste er Olde rask.

Det lykkedes Else og mig sammen at slæbe os gennem resten af dagen, med at fodre dyrene og os selv, samt passe Olde. Når vi ikke gjorde det lå vi begge bare på vores senge. Sådan gik den dag hvor vi havde planlagt at fejre at Olde ikke havde røget i et år, og det var et år siden hun blev indlagt, men det går ikke altid som vi planlægger.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dagbog 8. februar Lungebetændelse og ikke igen er publiceret 09/06-2010 20:00 af Alice Trauelsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.