11 år siden

Dagbog 8. februar Lungebetændelse og ikke igen

Undervisning
Hanna Fink (...
8 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
1 år, 11 måneder siden
Glyptoteket
Tenna Herman...
4 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
4 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
6 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
8 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
4 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
6 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
7 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
8 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
8 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
5 år siden
Græsken
Halina Abram...
3 år siden
Skagen
Peter
7 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
1 år, 9 måneder siden
Dagbog 08-02-2010 Lungebetændelse og ikke igen.

Den weekend der var gået havde jeg ikke haft det godt. Jeg havde bare hostet og hostet og kunne ikke få luft, samtidig med jeg havde feber, derfor ringede jeg til lægen om morgenen og fik en akut tid klokken 10. Else kørte mig derop, men jeg kunne næsten ikke hænge sammen.

Da jeg kom derind fik jeg at vide, det kunne godt vare lidt for lægen var kaldt ud til en akut patient, men jeg kunne bare vente, og det må jeg sige jeg gjorde. Jeg sad der og hang, jeg hostede og kunne ikke holde ud at side sådan. Efter en time, spurgte jeg om det stadig varede længe, for jeg kunne ikke holde ud at sidde sådan. Så blev jeg lagt ind på briksen. Her ventede jeg så en halv time mere og så kom han endelig lægen.

Han lyttede på mig, og undersøgt min iltning, den var ikke helt i orden og så målte han mit infektionstal, og men han havde vidst ikke gjort det rigtigt, for han spurgte om de ikke måtte tag en til hende hos laboranten, og det måtte de. Bagefter ud igen for at vente på resultatet. Ingen tvivl, nu havde jeg lungebetændelse og skulle på penecelin. Så spurgte jeg ham om jeg stadig skulle trappe ud af Prednisolonen, for de det ikke kan med sukkersyge. Det er ingen god ide, at trappe ned, når man har en eller anden infektion. Efter to timer kunne jeg endelig tag hjem. Jeg var død træt, og hostede og hostede. Efter en hurtig frokost, Else havde smurt mad til mig, gik jeg ind og lagde mig.
Else kørte jo på arbejde. Efter et par timer ringede hun, og fortalte hun var på vej hjem. Jeg spurgte undrende. Hvorfor? Jo, hun havde det ikke godt, influenza eller måske en virus. Nej, nærmest råbte jeg ikke igen, ikke som sidste år. I det mindste er Olde rask.

Det lykkedes Else og mig sammen at slæbe os gennem resten af dagen, med at fodre dyrene og os selv, samt passe Olde. Når vi ikke gjorde det lå vi begge bare på vores senge. Sådan gik den dag hvor vi havde planlagt at fejre at Olde ikke havde røget i et år, og det var et år siden hun blev indlagt, men det går ikke altid som vi planlægger.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dagbog 8. februar Lungebetændelse og ikke igen er publiceret 09/06-2010 20:00 af Alice Trauelsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.