11 år siden

Dagbog 11. februar 2010 Dagen derpå

Pause
Hanna Fink (...
7 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
6 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
8 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
7 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
6 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
4 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
8 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
7 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
13 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
6 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
4 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
5 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 dage siden
Dagbog 11-02-10 Dagen derpå


Selvom vi ikke havde sovet meget vågnede vi tidligt. Jeg lå og tænkte på, det er ligesom sidste år. Jeg har fødselsdag om to dage, og her ligger jeg så igen. Lungebetændelse, Else har influenza og nu Olde er indlagt. Det er jo som sidste år, og dog indtil nu var jeg jo sluppet for et blåt øje og trykkede ribben, som jeg fik sidste år, da jeg faldt om, det var jeg dog sluppet for indtil nu, det var da altid noget.


Allermest var jeg bange. Hvad hvis vi ikke fik Olde hjem igen? Nej, jeg vil ikke tænke på det. Jeg stod op, og sammen lavede Else og mig, det vi plejede om morgenen. Hun fodrede gårdkattene og ponyerne medens jeg gik morgentur med Steffi. Da vi stod i køkkenet og hun lavede morgenmad til os medens jeg ordnede maden til Steffi og Elvis, snakkede vi om det der skete og at Olde var indlagt igen. Før vi spiste morgenmad ringede jeg til sygehuset. Olde havde sovet godt, lå med ilt, og fik antibiotika som drops. Hun havde det rimelig godt efter omstændighederne.


Vores ene Odense søster og hendes mand, kom herover fra Fyn, og besøgte Olde i dag, de holdt kun lige en pause, om middagen, da hun skulle sove til middag, så tog de ud til hende igen og blev der til hen på eftermiddagen, før de kørte tilbage til Fyn. Der var nu bare lige det ved det, at de to aldrig kan finde Fyn, så de kørte den længste omvej, men over telefonen lykkedes det mig at bringe dem på rette vej, så hjem kom de.


Derfor blev Else hjemme og slappede af, hun havde det ikke godt, var helt kørt ned af træthed, på grund af sin influenza, så hun sov, når ikke vi skulle ordne dyrene.

Vi gik tidlig i seng, det havde været en dag, hvor vi følte det, som havde vi været ude og rende hele natten, så jeg sov som en sten, selvom jeg var bange, og tænkte på Olde.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dagbog 11. februar 2010 Dagen derpå er publiceret 10/06-2010 10:03 af Alice Trauelsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.