Vand
Halina Abram...
6 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
11 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
Efter fire dage på arbejde og nu tre dage fri, så nyder jeg at kunne koble af. Engang var det en most at arbejde kom i første række. Det var og er stadig iver for sej stadig en levestil man som alt andet arbejde kan blive afhængig af. Jeg har begrænset mine muligheder for ikke at komme tilbage i den gamle rille, selv om hovedet stadig gerne vil. Tror at min standby år vil komme mig til gode, på den måde at jeg har haft mit forgående liv / livsstil til efterretning. Fik en regning udenom postvæsnet, med gentagende rykkere. Det har taget lang tid at acceptere, men tror at det er lykkes nu.

Havde en pudsig oplevelse i går. Sad i bilen og så ” Gak gak i køkkenet ” med Morten og Peter. Under udsendelsen ringede André et par gange fra Sølund Festivalen, som er for psykisk og fysisk udviklingshæmmede. Føreste gang skulle han fortælle at den nye Tuborg ikke smagte godt. Spurte om han have hældt resten ud, men næ nej – man hælder ikke alkohol som man har betalt for ud. Okay André ! Anden gang han ringede, var det for at fortælle at han var ved at blive fuld.. Hmm måske skulle han alligevel have hældt den ud ;-)
Inden udsendelsen var slut – blev jeg sent til en fritidshjem for bla udviklingshæmmede, hvor brugerne skulle køres hjem. Kan godt lide de ture. Måske fordi at jeg har en anden indgangsvinkel til deres handicap, end de fleste af mine kollegaer. Bliver harm når ” de ” betegner nogle af dem som adfærdsvanskelige. Selvfølgelig er der nogen som man skal være mere opmærksom på end andre, men det kan de jo ikke gøre for. Betragter ” de ” kollegaer som særdeles udvidende mht. til indsigt og opfattelse af hvad handicap er, samt håndtering af samme.

Jeg har fået tilbageført de 1000,.- som var sendt til nationalbanken, med mistanke om de havde været udsat for en farvepatron. Har ikke fået det af eller bekræftet, men vil spørge ved næste besøg i banken.

Claus ringede til vores sælger i sidste uge, vedr. hvor billig han vil vurdere min bil til. Fangede den ikke i første omgang, men brød sammen af grin da han forstod sammenhængen.. Jeg overvejer meget kraftig, at tage den ind som privat om 18 mdr. Er led og ked af alt den bøvl vi har haft med hydraulikken på vores Citroën, Så hold jer langt væk fra den type bil.
Sælgeren er lidt ked af vores mulige valg, da han gerne vil have den ind under hans vinger. Det er en gennemført bil mht. til udstyr og sikkerhedsforanstaltninger, samt det er den sidste leverede med seks cylinder. Fremover bliver det med fire. Var forbi revisoren i dag med forespørgsel om ideen er så ringe endda. Han synes at det ville være en god investering, så sådan bliver det nok..

Tror at jeg vil spille lidt ubetydelig spil inden jeg går i seng. Har mange planer for i morgen – hvis der findes overskud til dette ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bare være til er publiceret 09/06-2010 20:14 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.