14 år siden

For mange krav

Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
8 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
2 måneder, 17 dage siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
3 måneder, 10 dage siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Græsset er ikke altid grønnere på den anden side – hvis man ikke har husket at gøde på egn først.

Tror at min status som bonus mor, er erstattet med ” den onde ” stedmor, eller rettere jeg ved det. Efter mit dvale år har jeg genvundet kræfterne igen. Det gælder både fysisk og psykisk. Jeg er vågnet op af min dvale og er i stad til at sige til og fra.. Det har bla. resulteret i at jeg har stillet krav til den mindste mht. mere hjælp mere med rengøring herhjemme. Selvfølgelig uden nogen lomme penge. Han har jo hans bistand. Det har hidtil kun været hans værelse han har skulle stå til regnskab for – hvilket har været en byrde i sig selv.

Knægten har boet herhjemme i de sidste tre år, og i den tid har han intet foretaget sig uden at vi skulle betale ham, eller have en diskutere mht. hvad der er rat og rimelig. Jeg gider ikke de diskussioner mere. Hvis han er utilfreds, så må han finde andre græsgange – hvilket jeg også tror han har gjort sig tanker omkring.

Det har været på tale at han skulle flytte ned til hans bror, men ikke noget endegyldig. Har kunne læse på hans Facebook, at de ( drengene ) har planlagt en indflytter fest i juli mdr. Tænk hvis vi ikke havde Facebook, så fik vi aldrig noget at vide. Mener ikke at det er gennemtænkt, da han ikke må have hans folkeadresse på stedet, da adr. er erhvervsmessing beboelse. Jeg mener ikke at han får ikke mere udbetalt mht. at kun flytte. postadresse end det han får herhjemme – hvilket jeg tror han har sat næsen op efter. Han kommer hjem i morgen, da kommunen har sendt ham på et job og uddannelse kursus, så må vi se om han er ligeså sur som da han tog af sted.
Tror ikke at humøret stiger, efter at jeg kræver de 402 kr. han har kørt i taxa for på min regning. Det vil jeg overhovedet ikke acceptere. Har tidligere sagt, at hvis han har penge til at gå i by, så skal han også have penge til at komme hjem. Enten med natbussen eller taxa.

Det var meningen at jeg skulle hente André dagen efter Sølund Festivalen i sidste uge. Men dagen før havde han det skidt ( stemmer ), og kunne intet overskue Jeg viste at de andre fra bostedet, skulle køre hjem om torsdagen, så jeg kom med en lille hvid løgn om, at vores bil var lånt ud. Mente at det var absurd at jeg skulle køre 143 km. efter ham, når de andre alligevel skulle køre hjem. Det endte med at de kørte lidt tidl. end planlagt, og havde dermed André med.. Han har det godt igen, med undtagelse af hans søvn driller ham.

Nu er det den næste i rækken som har det skidt. Claus har haft kontakt med Børene og ungdoms psyk i dag.. Den mellemste skal have noget supplere medicin i en periode, samt sættes ned i arbejdstid. I vores øjne er hans største handicap, at han ikke kan sige fra. Uanset om det er arbejde, familie eller venner. Knægten skal til samtale ved hans læge på tirsdag, sammen med Claus og arbejdsgiver. Sidst nævnte har udvist en stor forståelse – hvilket vi alle er taknemlig for.

Var meget gode venner med min seng i går. Havde som sædvanlig mange planer, men lod det ligge. Det var ikke meningen at jeg skulle arbejde i dag, men da Claus har valgt at blive hjemme ved knægten, så kan jeg ligeså godt.. Det lyder næsten som om at jeg ikke gider at se på dem, men sådan hænger det ikke sammen ;-D

Har meget dårlig samvittighed over at jeg ikke har været god til at besøge min far, siden jeg er begyndt at arbejde igen. Har heller ikke hørt fra ham i et stykke tid – hvilket jeg opfatter som det går ham godt.

Må hellere gøre mig klar inden chaufføren melder sin hjemkomst.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget For mange krav er publiceret 17/06-2010 13:36 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.