Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 19 dage siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
1 måned, 6 dage siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
8 dage siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
2 måneder, 26 dage siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Hvorfor gøre ting halvt når man kan gøre det helt?

Fredag i sidste uge kom jeg i vores rundkørsel, for at dreje fra ind på en tankstation. Når jeg kommer fra den side, er der 2 pladser hvor der ikke er tanke. Et fjols havde valgt at parkere, så han fyldte begge pladser. Blev lidt irriteret og drejede lidt skabere for at holde et andet sted. Det skulle jeg så ikke lige have gjort! Ramte en høj stensætning med min venstre forhjul, og slog hovedet ind i sidevinduet. Kørte fri og ind på tanken. Var ikke i tvivl om at det kostede pågældende hjul livet-hvilket jeg ved selvsyn også kunne se. Det var ikke en alm. punktering, men en fuldstændig flænsning. Ringede til Falk og derefter på værkstedet ved Mercedes. Kl. var 15.00 og inden længe havde mekanikerne fri. Jeg ville gerne have dem til at tjekke om der var sket yderligere. I vores servicekontrakt er der tilkald 24/7. De tilbageholdt en mekaniker og to lærlinge. Falkmanden kom på lidt af overarbejde. Det så for ham ud til at der var gået en luftfjeder i venstre side, da bilen stod meget lav. Tror han bøvlede i over en halv time med at få bilen op, så det ikke også skulle koste mig en kofanger. På værkstedet konstaterede de at den venstre bærearm var knækket, samt at der var ødelagt noget til vores anlæg. Bilen var klar igen kl. 20.00. Alt dette tog pusten fra mig, og jeg inviterede et par naboer ind til øl, vin og hygge. Så der blev selvfølgelig ikke kørt mere den dag. Claus kørte lørdag nat, samt et par timer af søndagen. Han bemærkede en skrabe lyd i venstre side, samt at rattet vibrerede. Valgte at køre den til værkstedet, så de havde den fra morgenstunden mandag. Regnede med at det "kun" var en sporing, men ak... Den var først færdig sidst på dagen i går onsdag. De havde sporet den, skiftet en fælg, en anden bærearm, hjullejre, samt bundplade. Havde sågar måtte hente en reservedel i Vejle, da de ikke havde den på lager. De anslår at skaden alt inkl. løber op i omkring 30.000 kr. Har en selvrisiko på 16.000 kr. Det er bare maga ærgerligt. Pga. sygdom og kørselsforbud, så har jeg mistet rigtig mange penge i indkørsel, og så det her oveni. Hmm... Har dashcam i bilen - hvor man kan se at jeg er meget nede i fart pga. en forankørende, men det var nok til at jeg ramte den klokkerent. Det skal lige siges at stensætningen står pænt endnu, og er ikke mærket af min påkørsel.
Først på dagen i går var vi til 80-års fødselsdag ved min tidl. stedfar. Tilbød min halvbror at køre med-hvilket han takkede ja til. Det ville være dybt godnat at han både skulle tage bus og tog... Vi har aldrig været en del af hinandens liv. Han blev efter vores mors død kastet rundt i flere familieplejerne og opholdssteder. Udviklede et misbrug af øl og hash-hvilket min tidl. stedfar har været meget ked af. I dag har han en nedsat lungefunktion på 40 % som han selvfølgelig er mærket af. Hans kæreste som er dialysepatient, har formanet ham til kun at drikke og ikke ryge hash mere. Det passede med at da vi havde sat ham af hjemme igen, at Mercedes ringede og sagde at bilen var klar.

Ps. Vi har mange rundkørsler her i byen, men i folkemunde ved alle hvad de betyder når man skal til rundkørslen. Den er anlagt før 1930 så i mange år var der kun den.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Scheisse er publiceret 28/03-2024 14:21 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.