3 måneder, 7 dage siden

Det var dengang

Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
2 måneder, 28 dage siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
5 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Min fætters mund stod ikke stille i de 3 timer han var her. Puha der var mange informationer. Min far voksede op i en forstad til en landsby. Min bedstefar var medlem af sognerådet, gartner og orgelnist i 3 kirker. Han var en stolt og rank mand, som tog sine opgaver alvorligt. Min far blev også uddannet gartner, men jeg tror at det var mere for at please hans far. Det gav ikke mange stjerner da han valgte at køre Taxa som 24-årige. Faktisk samme alder jeg havde da jeg begyndte at køre for ham. Hans mor var en blid kvinde, som støttede ham op i hans erhverv. Alt dette vidste jeg godt. Men at det var en stor sorg for hende at min far også var bipolar, vidste jeg ikke. Kan dog huske at det lå ham meget på sinde at jeg fra 2005 "kun" havde periodevis depressioner, og ikke var bipolar. Som hans mor ikke ønskede det for ham, så ønskede han det heller ikke for hans børn. Jeg fik først diagnosen 2 år efter hans død.
Jeg kan kun fremkalde to episoder med min bedstefar. Den ene sad jeg og spillede klaver og han orgel i deres stue. Den anden var da vi var derude i forbindelse med hans død i 1973 og jeg sad i bilen. Turde ikke at stige ud, da de havde en kunstig flamingo i deres bed, der med mine barneøjne så meget farlig ud! Min bedstemor husker jeg ved besøg hjemme hos os, hvor vi dansede rundt og sang " Jeg gik mig over sø og land". Samt at vi besøgte hende på plejehjem hver anden søndag. Hun sov stille ind 3 mdr. før min mor døde. Jeg havde ret mht. tarmkræft ved min bedstefar og faster.
Vi talte også om gårde og ejerskab på egnen. Min bedstefar overtog en gård efter hans forældre, men landbruget var ikke noget for ham, så han udstykkede noget jord hvor han byggede et hus og havde gartneri på. Min fars onkel overtog derefter gården. Hvis tingene havde gået sin gang, så havde min far overtaget den og senere jeg. Det er lidt sjovt at tænke på! Han fortalte også at Tordenskjold havde ejet en gård på egnen. Det har jeg efterfølgende gravet lidt i og fundet ud af at Tordenskjold ikke ejede den. Admiral Ulrik Kaas havde ved overtagelsen af gården lånt en meget stor sum penge af Tordenskjold. Da den store gæld betød at Ulrik Kaas ikke kunne betale termin - fik Tordenskjold pantebrev i den. I 1741 satte Tordenskjolds arvinger Ølluf Hovedgård, samt 3 kirker på tvangsauktion. Ja verden er lille...
Min fætter var i tidernes morgen chef for en radio og tv-forretning. Han husker at min mor kom ind og lejede en videomaskine ved ham, og derefter kom forbi til en snak når hun var inde i byen. Kort tid efter hendes død blev han kontaktet af politiet, da de havde set butikkens logo bag på maskinen. Det der skete dengang var, at min søster der kun var 8 år. passede min lillebror på 2 år. derhjemme, da min mor valgte livet fra. Jeg blev hentet i skolen og ført hjem for at hente mine ting, inden vi blev placeret på børnehjem. Lejligheden blev derefter plomberet af politiet. Min mor skyldte mange penge væk, og min far og tidl. stedfar kunne købe div. ud af boet, som skulle dække noget af hendes gæld.

Måtte atter tage syg hjem fra arbejde i lørdags. Sov til kl. 11 søndag og havde det meget bedre. Skal på arbejde I i morgen

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det var dengang er publiceret 20/02-2024 17:09 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.