2 måneder, 15 dage siden

Når jeg vågner

Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Hej dagbog, - Jeg har bestilt noget til mit Meta quest 3 headset, der giver mig 2-3 timers mere batteri tid.. så jeg kan spille i længere tid.

Så læste jeg en artikel fra TV2 nyhederne.. En kvinde var nervøs for at gå hjem alene.. Så hvad tror du den foreslåede løsning på det problem var? F.eks - A: Lade være med at tage afsted, hvis man føler det placere en i en farlig position?! B: lægge en plan med veninder om at gå hjem sammen, eller tage en taxi? du ved, tage ansvar.. - eller C: Bebrejde mænd, og prøve at fortælle os, hvad kvinder føler?! Hvis du sagde C, - så har du ret :) Glem alt om at tage ansvar for eget liv, når man kan skyde det alt over mænd. Melwin Udall's citat fra filmen "as good as it gets" er der stadig lidt om.. "Receptionist: How do you write women so well? Melvin Udall: I think of a man, and I take away reason and accountability."

Jeg så en kvinde igår, der talte i mobil.. hun skyndte sig at rende ind foran mig, i mens hun talte i mobil.. Jeg kom på cykel.. så jeg var nød til at sætte hastigheden op, så hun ikke nåede at blokere mig.. så jeg skulle sætte hastigheden ned og vente på, at hun rendte op af den lille opkørsel. Jeg er sgu ligeglad med hvad hun føler, - jeg har ikke tid til folk der går i vejen..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Når jeg vågner er publiceret 17/02-2024 21:29 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.