3 måneder, 22 dage siden

Scheisse

How it all began...
Shirley Shei...
9 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
9 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
10 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
10 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
5 måneder, 28 dage siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
11 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
11 år siden
Hvorfor gøre ting halvt når man kan gøre det helt?

Fredag i sidste uge kom jeg i vores rundkørsel, for at dreje fra ind på en tankstation. Når jeg kommer fra den side, er der 2 pladser hvor der ikke er tanke. Et fjols havde valgt at parkere, så han fyldte begge pladser. Blev lidt irriteret og drejede lidt skabere for at holde et andet sted. Det skulle jeg så ikke lige have gjort! Ramte en høj stensætning med min venstre forhjul, og slog hovedet ind i sidevinduet. Kørte fri og ind på tanken. Var ikke i tvivl om at det kostede pågældende hjul livet-hvilket jeg ved selvsyn også kunne se. Det var ikke en alm. punktering, men en fuldstændig flænsning. Ringede til Falk og derefter på værkstedet ved Mercedes. Kl. var 15.00 og inden længe havde mekanikerne fri. Jeg ville gerne have dem til at tjekke om der var sket yderligere. I vores servicekontrakt er der tilkald 24/7. De tilbageholdt en mekaniker og to lærlinge. Falkmanden kom på lidt af overarbejde. Det så for ham ud til at der var gået en luftfjeder i venstre side, da bilen stod meget lav. Tror han bøvlede i over en halv time med at få bilen op, så det ikke også skulle koste mig en kofanger. På værkstedet konstaterede de at den venstre bærearm var knækket, samt at der var ødelagt noget til vores anlæg. Bilen var klar igen kl. 20.00. Alt dette tog pusten fra mig, og jeg inviterede et par naboer ind til øl, vin og hygge. Så der blev selvfølgelig ikke kørt mere den dag. Claus kørte lørdag nat, samt et par timer af søndagen. Han bemærkede en skrabe lyd i venstre side, samt at rattet vibrerede. Valgte at køre den til værkstedet, så de havde den fra morgenstunden mandag. Regnede med at det "kun" var en sporing, men ak... Den var først færdig sidst på dagen i går onsdag. De havde sporet den, skiftet en fælg, en anden bærearm, hjullejre, samt bundplade. Havde sågar måtte hente en reservedel i Vejle, da de ikke havde den på lager. De anslår at skaden alt inkl. løber op i omkring 30.000 kr. Har en selvrisiko på 16.000 kr. Det er bare maga ærgerligt. Pga. sygdom og kørselsforbud, så har jeg mistet rigtig mange penge i indkørsel, og så det her oveni. Hmm... Har dashcam i bilen - hvor man kan se at jeg er meget nede i fart pga. en forankørende, men det var nok til at jeg ramte den klokkerent. Det skal lige siges at stensætningen står pænt endnu, og er ikke mærket af min påkørsel.
Først på dagen i går var vi til 80-års fødselsdag ved min tidl. stedfar. Tilbød min halvbror at køre med-hvilket han takkede ja til. Det ville være dybt godnat at han både skulle tage bus og tog... Vi har aldrig været en del af hinandens liv. Han blev efter vores mors død kastet rundt i flere familieplejerne og opholdssteder. Udviklede et misbrug af øl og hash-hvilket min tidl. stedfar har været meget ked af. I dag har han en nedsat lungefunktion på 40 % som han selvfølgelig er mærket af. Hans kæreste som er dialysepatient, har formanet ham til kun at drikke og ikke ryge hash mere. Det passede med at da vi havde sat ham af hjemme igen, at Mercedes ringede og sagde at bilen var klar.

Ps. Vi har mange rundkørsler her i byen, men i folkemunde ved alle hvad det betyder når man skal til rundkørslen. Den er anlagt før 1930 så i mange år var der kun den.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Scheisse er publiceret 28/03-2024 14:21 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.